fbpx

Wednesday 01 April

POSTPONED

ALA.NI

POSTPONED

Start

20:30 (doors 20:00)

Ticket prices

€17,50,- (pre-sale) / €17,50,- (door)

Tickets

Ook BIRD volgt de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn opgelegd op. Dat betekent helaas dat ook dit event wordt uitgesteld. :'( We zijn druk bezig met het vinden van een nieuwe datum. Ben je de nieuwe datum verhinderd? Dan betalen we je uiteraard je money back. Het kan even duren, dus we vragen om je begrip en geduld. Bear with us! We sturen je direct een mailtje zodra we meer weten. Meer info? Hier vind je de laatste updates. Stay safe!

Deze avond betovert ALA.NI BIRD met haar feelgood- (and a little feelsad) soul! De Londense soulzangeres zingt jarenlang met acts als Mary J. Blige en Blur, maar ook Andrea Bocelli en John Legend. Maar ALA.NI wil meer en besluit solo te gaan.

De Londense zangeres, die op driejarige leeftijd al zong als een kleine Billie Holiday, breekt in 2016 door met een optreden bij Jools Holland, waarna ze hoge ogen gooit met haar debuutalbum You and I. Op 24 januari komt opvolger ACCA uit. Daarop werkte ze niet met de minsten: Iggy Pop sings along en rapper/acteur Lakeith Stanfield geeft acte de présence.

Vergis je niet: ACCA is 100 % ALA.NI. Elke song is vakkundig door de Londense zelf geschreven, geproduceerd en arranged. Net als haar debeuutplaat is ACCA volledig a capella, maar ditmaal focust ze vooral op beats en grooves. Aanstekelijke, ritmische tunes waarmee ALA.NI haar Billie Holiday en Sarah Vaughan sound achter zich laat en in de voetsporen van Dr. Dre en de legendarische reggae-artiest Errol Dunkley treedt. We can’t wait!

TIP! Elke woensdag in BIRD = Pizza Wednesday! Pizza’s voor een tientje, dus stuff your face voor de BIRDsessions.

View agenda

Have A Look At This

Sunday 05 April

Butcher Brown

Ook BIRD volgt de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn opgelegd op. Dat betekent helaas dat ook dit event […]

Saturday 11 April

Garden of BIRD

Ook BIRD volgt de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn opgelegd op. Dat betekent helaas dat ook dit event […]

Sunday 26 April

Cloud 8

Om Koningsnacht on point in te luiden is het dit jaar aan Cloud 8 om een nacht vol oranje te verzorgen. Met […]