fbpx

Saturday 17 September 2016

360 Degrees

Antal

Start

23:00

Ticket prices

€ 8,- (early BIRD) / € 12,- (pre-sale & door)

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, brazil, boogie en elektronica gemaakt worden. Deze avond is Antal weer terug achter de 360 Degrees-draaitafels.

Voor de laatste editie van 2015 hadden we Rushhour-oprichter Antal samen met Volcov te gast. Een avond om nooit te vergeten, waarbij Antal ons alle hoeken van het muzikale spectrum liet zien. Naadloos mixte hij techno, house, afro, brazil, dub, funk en disco aan elkaar met een energie die de dansvloer van BIRD haast deed ontploffen. En nu is hij dus terug!

Antal is al sinds de jaren negentig actief als dj en levert daarnaast met platenzaak Rushhour en alle daar aan gelinkte labels en clubavonden een niet te missen bijdrage aan het muzikale landschap. Sinds zijn back-to-back met Hunee op Lowlands kreeg ook het grote publiek hem in het vizier en is hij voor veel mensen The Man to Watch.

Natuurlijk zal resident Thelonious net als altijd het publiek alvast in de juiste sfeer brengen met zijn dansbare en explosieve sounds.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 09 May

Antares Flare & RADIOHOP & Kofi the Unknown

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: […]

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!