fbpx

Festivalkiller slowthai

Een portret van de Northampton-based moshpit-machine

2019 is het jaar waarin het grote publiek kennismaakt (en obsessed raakt) met slowthai. Wie, vraag je? De anarchistische liefdesbaby van grime en punk, en relschopper met een gouden hart uit Northhampton, natuurlijk. Check hem nu het nog kan van dichtbij , want als het aan de BBC ligt zie je hem volgend seizoen terug op de mainstage van de grootste festivals. De man geeft namelijk de meest explosieve optredens die we in tijden hebben gezien. Don’t believe us? Check hieronder hoe hij je favoriete festivals afbreekt en oordeel zelf. Wij maken ons intussen moshpit-proof voor zijn shutdown op 21 oktober in BIRD.

‘Doorman’ at Glastonbury 2019

‘North Nights’ at Appelsap 2019

‘Inglorious’ at Parklife 2019

‘Doorman’ at Off Festival 2019

‘North Nights’ at Radio 1’s Big Weekend 2019

Reading & Leeds 2019

Who the f*** is slowthai eigenlijk? Het wordt hier nog eens haarfijn uitgelegd.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Monday 21 October

Slowthai BIRD Rotterdam

Slowthai

Wat krijg je als grime en punk een liefdesbaby maken? Juist: slowthai! De jonge rapper uit Northampton heeft een anarchistisch […]

Saturday 26 October

Diggy Dex BIRD Rotterdam

Diggy Dex

Koen Jansen begon zijn loopbaan als lid van de rapformatie De Amersfoortse Coöperatie (D.A.C.). In 2006 ging Dex op solopad, waardoor hij zijn veelzijdigheid als artiest verder kon etaleren met albums als Verhalen Vanuit De Sofa en Mayonaise Voor De Ziel.

Tuesday 05 November

BOMBINO-BIRD-Rotterdam

Bombino

Maak je klaar voor blues met zand in de groeven. De Nigerijnse saharabluesgitarist Omara Moctar, beter bekend als Bombino, is terug in BIRD!