fbpx

Festivalkiller slowthai

Een portret van de Northampton-based moshpit-machine

2019 is het jaar waarin het grote publiek kennismaakt (en obsessed raakt) met slowthai. Wie, vraag je? De anarchistische liefdesbaby van grime en punk, en relschopper met een gouden hart uit Northhampton, natuurlijk. Check hem nu het nog kan van dichtbij , want als het aan de BBC ligt zie je hem volgend seizoen terug op de mainstage van de grootste festivals. De man geeft namelijk de meest explosieve optredens die we in tijden hebben gezien. Don’t believe us? Check hieronder hoe hij je favoriete festivals afbreekt en oordeel zelf. Wij maken ons intussen moshpit-proof voor zijn shutdown op 21 oktober in BIRD.

‘Doorman’ at Glastonbury 2019

‘North Nights’ at Appelsap 2019

‘Inglorious’ at Parklife 2019

‘Doorman’ at Off Festival 2019

‘North Nights’ at Radio 1’s Big Weekend 2019

Reading & Leeds 2019

Who the f*** is slowthai eigenlijk? Het wordt hier nog eens haarfijn uitgelegd.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Friday 25 September

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter! 

Tuesday 20 October

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Dinsdag 20 oktober daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de […]