fbpx

Hoe ga je los bij Soil & Pimp Sessions?

De punkers en funkers van Soil & Pimp Sessions zijn big in Japan (en beyond), en dat is voor een groot deel te danken aan hun live-reputatie. Wat verwachten we dan van hun optreden in BIRD op 1 juli? Nou…

‘Los gaan’ is volgens de Soil en Pimpers een wederkerig proces. Geven, nemen, geven, nemen, geven om vervolgens in een opwaartse loop van mayhemic madness te belanden. Het publiek moet ook aan het werk dus. Hoe? We doen hieronder wat suggesties.

Warming-up: de fistpump

Voor de rookies onder ons, we beginnen rustig. De fistpump is een elementaire move die elke concertbezoeker moet beheersen.

tumblr_lw23731y7e1r7qy24o1_500

Voor Soil & Pimp Sessions is deze move iets te tam, je komt er net de aankondiging mee door. Daarom stellen we voor de fistpump op zijn minst te combineren met een sprong (het liefst op de maat).


Oefen deze move even een paar keer thuis voor de spiegel voordat je overstapt naar de volgende, meer geavanceerde moves.

Next level: de crowdsurf

We duiken de diepte in en wat vinden we? Een klassieker! Zijn de armen en voeten vermoeid van de vorige moves? Dan biedt de crowdsurf oplossing. Heerlijk achterover liggend op de ondersteunende armen van je vrienden… of die onbekenden een paar rijen voor je…

Voel je trouwens vrij om de fistpump en de crowdsurf te combineren.

Maar interpreteer het hoe je wil.

Advanced stuff: de Soil-&-Pimp Levitation

Als je de futuristische sounds van Soil & Pimp Sessions écht wil evenaren is er maar een kühr: de Soil-&-Pimp-Levitation… dat is zweven boven de menigte, The Jetsons-stijl. N.B.: do not try this at home, maar zeer zeker wel in BIRD op 1 juli!

Het concert van Soil & Pimp Sessions wordt mede mogelijk gemaakt door North Sea Round Town.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Monday 21 October

Slowthai BIRD Rotterdam

Slowthai

Wat krijg je als grime en punk een liefdesbaby maken? Juist: slowthai! De jonge rapper uit Northampton heeft een anarchistisch […]

Thursday 17 October

PJ Morton BIRD Rotterdam

PJ Morton

PJ Morton released his new album, PAUL and he will be performing his new songs in Rotterdam on October 17th in BIRD! Hope to see you there.

Thursday 26 September

Joe Armon-Jones

“The best of London’s creative spirit” a.k.a. Joe Armon-Jones komt naar BIRD! Als toetsenist van Ezra Collective staat Armon-Jones zelfs […]