fbpx

Hoe ga je los bij Soil & Pimp Sessions?

De punkers en funkers van Soil & Pimp Sessions zijn big in Japan (en beyond), en dat is voor een groot deel te danken aan hun live-reputatie. Wat verwachten we dan van hun optreden in BIRD op 1 juli? Nou…

‘Los gaan’ is volgens de Soil en Pimpers een wederkerig proces. Geven, nemen, geven, nemen, geven om vervolgens in een opwaartse loop van mayhemic madness te belanden. Het publiek moet ook aan het werk dus. Hoe? We doen hieronder wat suggesties.

Warming-up: de fistpump

Voor de rookies onder ons, we beginnen rustig. De fistpump is een elementaire move die elke concertbezoeker moet beheersen.

tumblr_lw23731y7e1r7qy24o1_500

Voor Soil & Pimp Sessions is deze move iets te tam, je komt er net de aankondiging mee door. Daarom stellen we voor de fistpump op zijn minst te combineren met een sprong (het liefst op de maat).


Oefen deze move even een paar keer thuis voor de spiegel voordat je overstapt naar de volgende, meer geavanceerde moves.

Next level: de crowdsurf

We duiken de diepte in en wat vinden we? Een klassieker! Zijn de armen en voeten vermoeid van de vorige moves? Dan biedt de crowdsurf oplossing. Heerlijk achterover liggend op de ondersteunende armen van je vrienden… of die onbekenden een paar rijen voor je…

Voel je trouwens vrij om de fistpump en de crowdsurf te combineren.

Maar interpreteer het hoe je wil.

Advanced stuff: de Soil-&-Pimp Levitation

Als je de futuristische sounds van Soil & Pimp Sessions écht wil evenaren is er maar een kühr: de Soil-&-Pimp-Levitation… dat is zweven boven de menigte, The Jetsons-stijl. N.B.: do not try this at home, maar zeer zeker wel in BIRD op 1 juli!

Het concert van Soil & Pimp Sessions wordt mede mogelijk gemaakt door North Sea Round Town.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Friday 31 May

Gerd Janson BIRD Rotterdam

Gerd Janson

Gerd Janson is een echte dj’s-dj en wordt gerespecteerd in alle hoeken van de wereld – en is dan ook over de gehele globe achter de draaitafels te vinden.

Friday 03 May

New York Transit x Radio 80000

Vanavond hebben we double the thrill. Want we koppelen onze krachten met het Duitse online radio-station Radio 80000 (a.k.a. de Operator van München).

Saturday 13 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: BoogieBall!