fbpx

Friday 26 July 2019

Transistor Rhythm

A Tribute To Fela Kuti

w/ Open Air Screening of 'Finding Fela'

Start

23:00

Ticket prices

€ 8,50 (pre-sale, film)
€ 13,50 (pre-sale, film & afterparty)
€ 7,50 (pre-sale, afterparty)

Tickets

Africa is calling, you better pick up the phone! Met Transistor Rhythm brengen we je de beste afro-, disco- en house-sounds van Afrika (en ver daarbuiten).

Overleden in 1997, maar Fela Anikulapo Kuti is tot op vandaag de dag niet weg te denken uit de muziekwereld. De geestesvader van afrobeat blijft met z’n kritisch geladen teksten een symbool van anti-onderdrukking. Vanavond staat helemaal in teken van de Nigeriaanse politieke activist: verwacht dus een hele hoop afrobeat en soortgelijke genres!

Line-up

Insider tip

Deze avond wordt voorafgegaan met de vertoning van ‘Finding Fela’ in Garden of BIRD. Met een combi-ticket beleef je zowel de film als de afterparty!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 31 December

BIRD NYE 2020/2021

2020 stopt ons niet from going all out. We dompelen niet één, maar twee zalen om in een intieme clubsetting met tafels en stoelen, volgens richtlijnen van het RIVM of course. In zaal één geniet je van Rotterdam-based topmuzikanten die de beste soul en R&B nummers voor je spelen onder het genot van een 3-gangen diner, en in de tweede zal gaan we back in time met een videoclip-party van de beste clips in de afgelopen 30 jaar.

Saturday 10 April

Glenn Underground

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica […]

Friday 24 September

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter!