fbpx

Friday 26 July 2019

Transistor Rhythm

A Tribute To Fela Kuti

w/ Open Air Screening of 'Finding Fela'

Start

23:00

Ticket prices

€ 8,50 (pre-sale, film)
€ 13,50 (pre-sale, film & afterparty)
€ 7,50 (pre-sale, afterparty)

Tickets

Africa is calling, you better pick up the phone! Met Transistor Rhythm brengen we je de beste afro-, disco- en house-sounds van Afrika (en ver daarbuiten).

Overleden in 1997, maar Fela Anikulapo Kuti is tot op vandaag de dag niet weg te denken uit de muziekwereld. De geestesvader van afrobeat blijft met z’n kritisch geladen teksten een symbool van anti-onderdrukking. Vanavond staat helemaal in teken van de Nigeriaanse politieke activist: verwacht dus een hele hoop afrobeat en soortgelijke genres!

Line-up

Insider tip

Deze avond wordt voorafgegaan met de vertoning van ‘Finding Fela’ in Garden of BIRD. Met een combi-ticket beleef je zowel de film als de afterparty!

View agenda

Have A Look At This

Friday 25 September

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter! 

Saturday 15 August

De club van 100 presenteert: The Golden Age of Hiphop

De club van 100 presenteert een serie videoclip avonden in de meest intieme club van Rotterdam; BIRD. Reserveer een private area met 3 vrienden en dompel jezelf onder in maar liefst 3 uur lang de beste videoclips. Visual DJ’s Off The Wall stappen in de tijdmachine, met deze keer als bestemming de Gouden Eeuw van Hiphop. Get ready voor een trip down memory lane.

Saturday 11 December

Karsu at BIRD

Karsu

Of ze nou in het Engels of in het Turks zingt, pop, jazz of traditioneel, we never get bored of […]