fbpx

Friday 26 July

Sold Out

Pleinbioscoop & BIRD present

Finding Fela

Open air screening at Garden of BIRD

Start

22:15 (doors: 17:00)

Ticket prices

€ 8,50 (pre-sale, film)
€ 13,50 (pre-sale, film & afterparty)
€ 7,50 (pre-sale, afterparty)

Deposit for headphones: € 10,- or your ID card.

Sold Out

We toveren onze Garden vanavond samen met Pleinbioscoop om tot world’s coziest cinema: we zorgen voor de film, koude drankjes, versnaperingen én een afterparty die in lijn staat met de rest van de avond. Zolang jij maar zorgt dat je er bij bent!

Overleden in 1997, maar Fela Anikulapo Kuti is tot op vandaag de dag niet weg te denken uit de muziekwereld. De geestesvader van afrobeat blijft met z’n kritisch geladen teksten een symbool van anti-onderdrukking: veel van z’n teksten waren gericht naar de (corrupte) regering van z’n thuisland Nigeria. Oscar-winnende regisseur Alex Gibney toont liefdevol de mythe rond Fela Kuti, maar toont ook de man erachter.

De screening is uitverkocht. Wel zijn er nog tickets voor de afterparty van Transistor Rhythm.

Insider tip

Na de film gaan we door met Fela Kuti-vibes, want Transistor Rhythm verzorgt de afterparty met een Fela Kuti Tribute. Met een combikaartje kun je (voordeliger) allebei bijwonen.

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 05 November

BOMBINO-BIRD-Rotterdam

Bombino

Maak je klaar voor blues met zand in de groeven. De Nigerijnse saharabluesgitarist Omara Moctar, beter bekend als Bombino, is terug in BIRD!

Saturday 16 November

Jayda G at BIRDfest

BIRDfest

BIRDfest biedt een totaalervaring die knuffelt met de actualiteit en flirt met traditie.

Saturday 19 October

G Love BIRD Rotterdam

G Love

Garrett Dutton, alias G. Love, is inmiddels een kwart eeuw leverancier van zonnige, makkelijk in het gehoor liggend liedjes die sluw de mosterd halen uit alle denkbare Amerikaanse muziekstromingen: blues, hiphop, jazz en funk.