fbpx

Friday 26 July 2019

Sold Out

Pleinbioscoop & BIRD present

Finding Fela

Open air screening at Garden of BIRD

Start

22:15 (doors: 17:00)

Ticket prices

€ 8,50 (pre-sale, film)
€ 13,50 (pre-sale, film & afterparty)
€ 7,50 (pre-sale, afterparty)

Deposit for headphones: € 10,- or your ID card.

Sold Out

We toveren onze Garden vanavond samen met Pleinbioscoop om tot world’s coziest cinema: we zorgen voor de film, koude drankjes, versnaperingen én een afterparty die in lijn staat met de rest van de avond. Zolang jij maar zorgt dat je er bij bent!

Overleden in 1997, maar Fela Anikulapo Kuti is tot op vandaag de dag niet weg te denken uit de muziekwereld. De geestesvader van afrobeat blijft met z’n kritisch geladen teksten een symbool van anti-onderdrukking: veel van z’n teksten waren gericht naar de (corrupte) regering van z’n thuisland Nigeria. Oscar-winnende regisseur Alex Gibney toont liefdevol de mythe rond Fela Kuti, maar toont ook de man erachter.

De screening is uitverkocht. Wel zijn er nog tickets voor de afterparty van Transistor Rhythm.

Insider tip

Na de film gaan we door met Fela Kuti-vibes, want Transistor Rhythm verzorgt de afterparty met een Fela Kuti Tribute. Met een combikaartje kun je (voordeliger) allebei bijwonen.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 04 July

Confetti Fest

Ook BIRD trekt er op uit dit festivalseizoen en op 10 augustus strijken we neer in Blijdorp met onze eigen stage. You know it’s good!

Friday 10 April

The Streets

De jaren nul stonden in het teken van Starz In Their Eyes en Bonkers, maar net zo goed een iets […]

Friday 28 February

Ntjam Rosie

Het album Breaking Cycle van de in Kameroen geboren Ntjam Rosie ontving louter lovende kritieken in alle grote dagbladen en muziektijdschriften. Het Engelse Soulandjazz.com riep het album uit tot Soul Album of the week en het eveneens Engelse Echoes Magazine verkoos het tot Beste Soul Album van 2017!