fbpx

Friday 26 July 2019

Sold Out

Pleinbioscoop & BIRD present

Finding Fela

Open air screening at Garden of BIRD

Start

22:15 (doors: 17:00)

Ticket prices

€ 8,50 (pre-sale, film)
€ 13,50 (pre-sale, film & afterparty)
€ 7,50 (pre-sale, afterparty)

Deposit for headphones: € 10,- or your ID card.

Sold Out

We toveren onze Garden vanavond samen met Pleinbioscoop om tot world’s coziest cinema: we zorgen voor de film, koude drankjes, versnaperingen én een afterparty die in lijn staat met de rest van de avond. Zolang jij maar zorgt dat je er bij bent!

Overleden in 1997, maar Fela Anikulapo Kuti is tot op vandaag de dag niet weg te denken uit de muziekwereld. De geestesvader van afrobeat blijft met z’n kritisch geladen teksten een symbool van anti-onderdrukking: veel van z’n teksten waren gericht naar de (corrupte) regering van z’n thuisland Nigeria. Oscar-winnende regisseur Alex Gibney toont liefdevol de mythe rond Fela Kuti, maar toont ook de man erachter.

De screening is uitverkocht. Wel zijn er nog tickets voor de afterparty van Transistor Rhythm.

Insider tip

Na de film gaan we door met Fela Kuti-vibes, want Transistor Rhythm verzorgt de afterparty met een Fela Kuti Tribute. Met een combikaartje kun je (voordeliger) allebei bijwonen.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 03 October

The Grapevyne

The Grapevyne is back met een nieuwe videoclip party! Reserveer een tafel voor jou en je vrienden en geniet van […]

Sunday 27 September

Ntjam Rosie at BIRD

Ntjam Rosie

Zondag 27 september tovert soulzangeres Ntjam Rosie onze Garden om tot een waar brunch-paradijs. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en Rosie’s melodieën.

Friday 06 November

Luka at BIRD (cd-release)

Luka

Vrijdag 6 november presenteert Luka haar album ‘First Steps of Letting Go’ in BIRD. Tijdens twee seated shows neemt ze […]