fbpx

Friday 26 July 2019

Sold Out

Pleinbioscoop & BIRD present

Finding Fela

Open air screening at Garden of BIRD

Start

22:15 (doors: 17:00)

Ticket prices

€ 8,50 (pre-sale, film)
€ 13,50 (pre-sale, film & afterparty)
€ 7,50 (pre-sale, afterparty)

Deposit for headphones: € 10,- or your ID card.

Sold Out

We toveren onze Garden vanavond samen met Pleinbioscoop om tot world’s coziest cinema: we zorgen voor de film, koude drankjes, versnaperingen én een afterparty die in lijn staat met de rest van de avond. Zolang jij maar zorgt dat je er bij bent!

Overleden in 1997, maar Fela Anikulapo Kuti is tot op vandaag de dag niet weg te denken uit de muziekwereld. De geestesvader van afrobeat blijft met z’n kritisch geladen teksten een symbool van anti-onderdrukking: veel van z’n teksten waren gericht naar de (corrupte) regering van z’n thuisland Nigeria. Oscar-winnende regisseur Alex Gibney toont liefdevol de mythe rond Fela Kuti, maar toont ook de man erachter.

De screening is uitverkocht. Wel zijn er nog tickets voor de afterparty van Transistor Rhythm.

Insider tip

Na de film gaan we door met Fela Kuti-vibes, want Transistor Rhythm verzorgt de afterparty met een Fela Kuti Tribute. Met een combikaartje kun je (voordeliger) allebei bijwonen.

View agenda

Have A Look At This

Friday 05 February

Son Little

Maak je op voor blues-on-blues-on-blues: Son Little komt naar BIRD! Vrijdag 5 februari brengt hij zijn nieuwe album ‘aloha‘ en […]

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Sunday 23 August

Yardbird BBQ

Silent Disco is terug! Hang vanaf 20.30 uur in Garden of BIRD met de beste tracks, hete houtovenpizza’s en ijskoude drankjes.