fbpx

Thursday 27 October 2022

Book a table
Gratis

The Nest vol. 2

w/ Thijmen Molema, Deborah Slijkhuis, Anton de Bruin, Diana Dzhabbar

Start

22:00

Ticket prices

Free entrance (walk in)

Gratis

Welcome in The Nest vol. 2! In BIRDs sonische broeinest joinen upcoming talenten forces verdeeld over vijf samenkomsten. Het resultaat van deze muzikale get-together ervaar je tijdens de try-out i.s.m. North Sea Round Town op donderdag 27 oktober én tijdens een performance op BIRDfest.

The Nest brengt verschillende muzikanten in de meest uiteenlopende samenstellingen bij elkaar tijdens een residentie die plaatsvindt in BIRD. Vier upcoming talents ondergaan vijf dagen lang een muzikale trip waarin ze ideeën en visies uitwisselen, werken aan hun artistieke richting en – of course – muziek maken. Na de muzikale broeisessie is er op donderdag 27 oktober een try-out in BIRD. De big finale volgt later: tijdens een BIRDfest-optreden op zaterdag 5 november.

Line-up

Thijmen Molema | Drums
Deborah Slijkhuis | Bass
Anton de Bruin | Keys/electr.
Diana Dzhabbar | Sax

Dit concert wordt georganiseerd i.s.m. North Sea Round Town en wordt mede mogelijk gemaakt door BIRDfest.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 07 October

Stavroz

Begonnen als DJ’s, uitgebreid naar een band, mengt Stavroz de werelden van EDM en acoustiek samen. Op zaterdag 07 oktober in BIRD!

Tuesday 10 October

Immanuel Wilkins

Immanuel Wilkins

Op vrijdag 10 november staat altsaxofonist en componist Immanuel Wilkings, die een altosax bespeelt alsof het ademen is in BIRD.

Tuesday 17 October

JaRon Marshall

JaRon Marshall beschrijft zijn muziek als een huwelijk tussen soul, jazz en hip-hop. De getalenteerde 29-jarige is al ver gekomen: […]