fbpx

Friday 20 October

Svaneborg Kardyb

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 19,50,- (pre-sale) / € 20,- (doors)

Tickets

Deense sensatie Svaneborg Kardyb komen naar BIRD! Deze getalenteerde groep, opgericht door bassist Svaneborg en pianist Kardyb, maakt indruk op zowel jazzliefhebbers als Matthew Halsall, die na het luisteren van hun unieke mix van traditionele jazz, elektronische invloeden en hedendaagse improvisatie, hun gesigned heeft op zijn label Gondwana Records.

Svaneborg Kardyb staat bekend om hun innovatieve sound, die elementen van akoestische en elektrische jazz, ambient en experimentele muziek samenbrengt. Hun muzikale landschappen zijn rijk aan textuur en dynamiek, met gelaagde harmonieën, hypnotiserende ritmes en melodische vondsten die zowel verrassen als ontroeren. In hun indrukwekkende discografie heeft Svaneborg Kardyb al verschillende succesvolle albums uitgebracht, waaronder ‘Nordic Landscapes’ (2021) en ‘Between the Lines’ (2022).Deze avond biedt een zeldzame kans om de magie van Svaneborg Kardyb’s live optredens te ervaren, die vaak worden omschreven als meeslepend, meeslepend en grensverleggend.

Line-up:

Svaneborg – basgitaar
Kardyb – piano/synthesizers
Mads Thorsen – gitaar
Rasmus Møldrup – drums
Julie Kjær – saxofoon

Sounds like: The Vernon Spring, Matthew Halsall, Portico Quartert, Stuff., ishmael ensemble

View agenda

Have A Look At This

Saturday 07 October

Stavroz

Begonnen als DJ’s, uitgebreid naar een band, mengt Stavroz de werelden van EDM en acoustiek samen. Op zaterdag 07 oktober in BIRD!

Tuesday 10 October

Immanuel Wilkins

Immanuel Wilkins

Op vrijdag 10 november staat altsaxofonist en componist Immanuel Wilkings, die een altosax bespeelt alsof het ademen is in BIRD.

Tuesday 17 October

JaRon Marshall

JaRon Marshall beschrijft zijn muziek als een huwelijk tussen soul, jazz en hip-hop. De getalenteerde 29-jarige is al ver gekomen: […]