fbpx

Saturday 27 May

Surprise Chef

Start

(doors: 19:30)

Ticket prices

€18,50 ( Pre-sale) / €19,- (Door)

Tickets

De muziek van Surprise Chef is het soort muziek dat een instant sfeer creërt wanneer je het aanzet. Met hun levendige arrangementen gebruikt de band tijd en ruimte om soundscapes te creëren die de luisteraar uitnodigen in hun wereld. Op zaterdag 27 mei staat de band met vijf man sterk, een lading aan instrumenten en goede vibes op het podium in BIRD!

Surprise Chef komt uit Melbourne, Australië. Het kenmerkende geluid van het kwintet put uit jaren ’70 filmmuziek, de funkier kant van jazz, en samples die de basis vormen van hiphop. Met hun eigen aanpak verlegt de band de grenzen binnen instrumentale soul en funk. Hun eerste twee albums All News Is Good News en Daylight Savings brachten een die-harde fanbase op: zo vloog de sound die ze vanuit hun thuisstudio maakten ineens naar alle uithoeken van de wereld. De band is nu getekend bij Big Crown Records, een label uit New York en heeft ook al hun eerste single van 2023, ‘Pash Rash’, uitgebracht.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 08 June

Adi Oasis

Soul, funk, R&B: Adi Oasis is in vele genres thuis en haar veelzijdige sound reist de hele wereld over. Als […]

Saturday 17 June

The Grapevyne RNB & HipHop Classics Silent Disco

Stap in de Garden Of BIRD en laat je meeslepen in een reis vol met R&B en HipHop Classics uit de late 80’s, early 90’s en begin 00’s! Zet je headphones op en schakel tussen de 2 kanalen. Dans en zing mee onder de sterrenhemel!

Wednesday 21 June

Deborah Slijkhuis

Honoring Joe Henderson

Op woensdag 07 juni staat Deborah Slijkhuis in BIRD op het podium. De Thema van de avond is: ‘let the Healing begin’