fbpx

Saturday 27 May 2023

Surprise Chef

Start

(doors: 19:30)

Ticket prices

€18,50 ( Pre-sale) / €19,- (Door)

Tickets

De muziek van Surprise Chef is het soort muziek dat een instant sfeer creërt wanneer je het aanzet. Met hun levendige arrangementen gebruikt de band tijd en ruimte om soundscapes te creëren die de luisteraar uitnodigen in hun wereld. Op zaterdag 27 mei staat de band met vijf man sterk, een lading aan instrumenten en goede vibes op het podium in BIRD!

Surprise Chef komt uit Melbourne, Australië. Het kenmerkende geluid van het kwintet put uit jaren ’70 filmmuziek, de funkier kant van jazz, en samples die de basis vormen van hiphop. Met hun eigen aanpak verlegt de band de grenzen binnen instrumentale soul en funk. Hun eerste twee albums All News Is Good News en Daylight Savings brachten een die-harde fanbase op: zo vloog de sound die ze vanuit hun thuisstudio maakten ineens naar alle uithoeken van de wereld. De band is nu getekend bij Big Crown Records, een label uit New York en heeft ook al hun eerste single van 2023, ‘Pash Rash’, uitgebracht.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 17 April

Noam Wallé

Noam Wallé takes over met de nieuwe Spring BIRDsessions Residency! Noam’s residency staat in het teken van muziek die hem […]

Friday 19 April

DE NACHT VAN DE NAPOLITAANSE PIZZA

Pizza, pizza en nog eens pizza tijdens onze periodieke hommage aan de Italiaanse fan-favorite! Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere pizza’s voor de ultieme liefhebber. Italiaanse live jazz muziek maakt het feest compleet!

Wednesday 24 April

Noam Wallé

Noam Wallé takes over met de nieuwe Spring BIRDsessions Residency! Noam’s residency staat in het teken van muziek die hem […]