fbpx

Thursday 04 April

Steffen Morrison

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€19,50 (Pre-sale) / €20,- (Door)

Tickets

De in Suriname geboren soulzanger Steffen Morrison speelt al jarenlang samen met zijn band de festivals en clubs plat. Zijn muziek is een ode aan zijn grote muzikale soul helden Otis Redding en James Brown, waaraan hij zijn eigen ingrediënten heeft toegevoegd. Net als deze soul-iconen is Steffen in staat met zijn veelkleurige, rauwe stemgebruik een enorm breed publiek te raken. Donderdag 04 april komt de charismatische soul artiest naar BIRD!

Steffen Morrison werd bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland in 2013 en sindsdien werkt hij aan een steeds persoonlijker geluid, samen met zijn Band of Brothers. Nadat Morisson in 2016 zijn EP ‘Just Another Man; uitbrengt gaat het hard. Naast verschijningen op de nationale tv en radio en een succesvol festivalseizoen wordt de single ‘Old Enough to Know Better’ uiteindelijk verkozen tot Top Song op NPO Radio 2. Daarna verschijnen de albums Movin’ On (2018) en Soul Revolution (2020) die met lovende recensies worden ontvangen door de Nederlandse pers. Inmiddels heeft Steffen ook zijn eerste stappen gezet in het buitenland met meerdere uitverkochte shows in Spanje. Begin 2023 verscheen de NPO documentaire ‘The soul of Steffen Morrison‘ In deze muziekdocumentaire volgt Marcel de Vré zijn ontwikkeling als mens en artiest. Op 08 maart 2024 staat de release van zijn nieuwe album, genaamd Self-made gepland, wat het indrukwekkende resultaat is van Steffens zoektocht naar zijn meest persoonlijke songs tot nu toe. Verwacht een soulvolle avond met vooral heel veel energie!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 22 February

Viana Afoumou & Loveth Besamoh

Viana Afoumou & Loveth Besamoh zijn een Rotterdams duo met gedeelde roots en een wederzijdse interesse in muzikale experimenten. Op donderdag 22 februari staat zij in BIRD! Viana Afoumou & Loveth Besamoh is een afteract van BONGEZIWE MABANDLA.

Friday 23 February

Dam Swindle

Om de dansvloer in ere te houden op 25 november, verwelkomen we Black Cadmium met hun Detroit-flavoured house geluid, met support van Bound 45.

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!