fbpx

Wednesday 03 May 2023

Book a table
Gratis

BIRDsessions

The voice of Alicia Keys

Spring Residency curated by Julia Zahra

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Spring is here, en daarmee ook een nieuwe residency voor de BIRDsessions! Deze keer is het de beurt aan Julia Zahra, die tijdens haar residency thema’s meeneemt waarin ze zoekt naar waar zij blij van wordt en wat haar inspireert.

The Voice of Alicia Keys

Zingen heeft voor Julia Zahra altijd natuurlijk aangevoeld, sinds ze als klein kind met muziek in aanraking kwam. Ze herinnert zich dat het een toevluchtsoord voor haar was en gelooft dat het meditatief en helend kan werken. Er zijn veel artiesten die haar hebben geïnspireerd om te zingen, maar één die eruit springt is Alicia Keys. Haar manier om te weten waar ze haar stem heen moet leiden is verbazingwekkend voor Julia. Je hoort de gedrevenheid en de vreugde tegelijkertijd. Het lijkt moeiteloos en klinkt als een warme deken. Er zit zoveel soul in haar stem dat Julia vanavond een eerbetoon brengen aan de manier waarop Alicia Keys haar inspireerde.

Line-up
Casper van Helvoirt – Drums
Noam Wallé – Guitar
Andro Ackerman – Bass
Julia Zahra – Vocals (artist in residence/session leader)

“Julia Zahra’s Inspirations” – Spring Residency curated by Julia Zahra
Muziek vormt het hart van Julia’s wereld. Het inspireert haar, ontroert haar en stelt haar in staat zich uit te drukken op een manier waartoe maar weinig artiesten in staat zijn. Tijdens haar residentie neemt ze ons mee op een avontuur door muziek, terwijl ze in haar leven de absolute vreugde in muziek vindt. Wil jij ook de menselijke verbinding van muziek ervaren? Mooi. Dan zien we je – elke – woensdag in BIRD, en vergeet je instrumenten niet! Dit komt eraan:

Interview

A chat with Julia Zahra

Spring is here, en daarmee ook een nieuwe residency voor de BIRDsessions! Deze keer is het de beurt aan Julia Zahra, die tijdens haar residency thema’s meeneemt waarin ze zoekt naar waar zij blij van wordt en wat haar inspireert.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 29 May

NATHAN BADU

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 29 mei is het de beurt aan Nathan Badu!

Monday 03 June

Santrofi

“Life has never been easy, so keep moving” luidt de openingszin van Santrofi’s Making Moves, de titelsong van hun nieuwe album. Het zeven zielen rijke collectief uit Accra, Ghana toont ons de roots en toekomst van de HighLife groove. Vers van de pers na de release van het nieuwe album is de band te vinden op het podium van BIRD op 6 juni.

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.