fbpx

Wednesday 09 March 2022

Book a table
Gratis

BIRDsessions

Songs of Joy

Spring Residency curated by Peter Somuah

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

VOOR DIT EVENT IS GEEN QR-CODE NODIG.

Na een kleine break is de BIRDsessions Residency is back with a vengeance! En wie is de one wie het spits afbijt? Niemand minder dan de Ghana-born, Rotterdam-based trompetvirtuoos Peter Somuah! Een maand lang schotelt Peter Somuah ons zijn persoonlijke droomprogramma voor.

Tijdens deze avond zal de composities van de Mozambique-born, Rotterdam-based bassist, vocalist Ildo Nanja centraal staan. Zijn nummers zijn geïnspireerd door jazz en traditionele muziek uit Mozambique en Zuid-Afrika en hebben veelal een boodschap van vrede.

Line-up

Ildo Nanja: bas/ vocals
Tin Chi : piano
Peter Somuah: trompet
Martin Hafizi: drums
Danny Rombout: percussie

“On Safe Ground”: Spring Residency Curated by Peter Somuah

Ook dit kwartaal geven we carte blanche aan een BIRDsessions-stamgast. De honneurs liggen ditmaal bij trompetvirtuoos Peter Somuah. Met zijn residency wil Peter een ‘safe ground’ voor iedereen creëren. De wisselende artiesten die het thema van de week ten gehore zullen brengen, mogen zich vrij voelen te experimenteren. Andere muzikanten mogen zich vrij voelen mee te komen jammen. Mensen in het publiek mogen hun emoties, positief of negatief, de vrije loop laten. Moge de muziek ons allemaal ‘on safe ground’ brengen!

We zien je dus – elke – woensdag in BIRD, en vergeet je instrumenten niet! Dit komt er aan:

Interview

On Safe Ground met Peter Somuah

Een maand lang schotelt Peter Somuah ons zijn persoonlijke droomprogramma voor. Hoe hij deze residency invult en waar hij zijn inspiratie vandaan haalt vertelt Peter in een gesprek met BIRDsessions-programmeur Raluca Baicu.

View agenda

Have A Look At This

Friday 31 March

Mansur Brown

Mansur Brown is de definitie van een wonderkind: een klassiek geschoolde gitarist, curator en multidisciplinair kunstenaar wiens muziek een evenwicht […]

Sunday 02 April

Sungazer

Het duo Sungazer staat op zondag 2 april 2023 in BIRD.

Wednesday 12 April

Michael Mayo

Michael Mayo

Michael Mayo is nu al één van de meest geprezen en veelzijdige stemmen in modern day music. Op woensdag 12 april staat Michael Mayo in BIRD!