fbpx

Saturday 18 June

Sabrina Starke

W/ special guests: MaikalX, Ivan Peroti en Kay Slice

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 21,50 (pre-sale) / € 22,- (door)

Tickets

Soul-heads opgelet! Sabrina Starke aka “De grande dame van de Nederlandse soul.” komt weer terug naar BIRD met het project Our Time – Our Music! Verwacht op zaterdag 18 juni het hoogste muzikale talent en het fijnste gezelschap op het podium!

Sabrina Starke begon als zangeres in een reggaebandje en maakte zo’n vijftien jaar terug de grote stap richting de spotlights – om nooit meer terug te keren naar de achtergrond. Ze stond in het Apollo Theatre in New York, won meerdere Edisons, Radio 6 Soul & Jazz Awards en de Music Matters Award. Onmiskenbaar aanwezig zijn Sabrina’s muzikale roots: Nina Simone, Bill Withers en Tracy Chapman. Gewapend met een gitaar en die bijzondere, vurige stem laat ze haar eigen interpretatie van soul en jazz horen.

Vanuit de Epicrainbowunicornstudio in Rotterdam gingen Sabrina Starke & band op zoek naar songs die de tijden van nu reflecteren. Om zo de betekenis van muziek te kunnen blijven uitdragen hebben ze zich laten inspireren door verschillende muziekstromingen om samen met gast artiesten: Ivan Peroti, MaikalX & Julia Zahra songs te creëren vanuit de huidige tijdsgeest. Sabrina organiseert zaterdag 18 juni samen met special guests MaikalX, Ivan Peroti en Kay Slice een avond om niet te vergeten!

Support: Katie Koss

Voor de van origine Oekraïense Katie Koss (Katja Poltavets) draait het allemaal om zelfontwikkeling en -reflectie. Met haar zwoele en vurige jazzpop neemt ze je mee in haar zelfstudie. Ze geeft zich bloot, verwondert zich over haar perspectief en reflecteert over onderwerpen als bewustwording, persoonlijke groei, het lichaam, intimiteit en eigenwaarde. 

Interview

A Slice With Sabrina Starke

Tijdens A Slice With gaat onze pizzaiolo Simone in gesprek met jouw favoriete artiesten om hun innerlijke pizza-freak naar boven te halen. Voor een hete houtoven stelt hij ze op de proef om hun ultieme pizza samen te stellen. Voor de eerste editie bijt long time BIRDbekende en zangeres Sabrina Starke het spit af met een – jawel – vegan pizza!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 30 June

Myles Sanko

Myles Sanko’s muziekstijl is funky, jazzy en heeft een vintage feel met een moderne twist. 30 juni speelt hij in BIRD!

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]