fbpx

Wednesday 07 December 2022

Oscar Jerome

support: néomí

Start

20:30 (doors 20:00)

Ticket prices

€ 17,50 (pre-sale) € 18,- (door)

Tickets

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert z’n eigen nummers, speelt gitaar en heeft daarnaast ook nog over een geweldige stem. Woensdag 7 december maakt de singer-songwriter zijn rentree in BIRD.

Wat genres betreft zijn er geen limits: Jerome zweeft ergens tussen de werelden van jazz, soul en hiphop. In 2019 jaar nam de gitaarvirtuoos een live-album op in Amsterdam en speelde een uitverkocht BIRDfest plat. Na die twee rake klappen slaat hij een homerun met zijn debuut-album Breathe Deep. Als hij niet solo werkt, kleuren zijn gitaar-riffs de afrobeat van KOKOROKO. Nubya Garcia en Gilles Peterson zijn al fan van zijn werk. Nu jij nog!

néomí

néomí is de bijnaam voor folk-pop singer-songwriter Neomi Speelman. Geïnspireerd door artiesten als Bon Iver, Ben Howard, Bob Dylan, Phoebe Bridgers, The Paper Kites en Novo Amor, schrijft ze authentieke en oprechte verhalen ondersteund door dromerige soundscapes.

Article

BIRD ❤️ COLORS

BIRD ❤️ COLORS. En dat is te merken aan de artiesten die de COLORS-revue passeren. Check hieronder welke COLORS-cats er […]

View agenda

Have A Look At This

Thursday 22 February

Viana Afoumou & Loveth Besamoh

Viana Afoumou & Loveth Besamoh zijn een Rotterdams duo met gedeelde roots en een wederzijdse interesse in muzikale experimenten. Op donderdag 22 februari staat zij in BIRD! Viana Afoumou & Loveth Besamoh is een afteract van BONGEZIWE MABANDLA.

Friday 23 February

Dam Swindle

Om de dansvloer in ere te houden op 25 november, verwelkomen we Black Cadmium met hun Detroit-flavoured house geluid, met support van Bound 45.

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!