fbpx

Saturday 26 November 2022

Ondara

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 17,50 (pre-sale) € 18,- (door)

Tickets

Ready to get folked? Minneapolis-based singer-songwriter Ondara komt naar Rotterdam! In 2019 gooide de zanger hoge ogen met zijn debuutalbum Tales of America. Zaterdag 26 november brengt het Tiny Desk-wonder zijn gevoelige folk-rock én een nieuw album naar BIRD.

Ondara groeide op in Nairobi en maakte al op jonge leeftijd – geïnspireerd door artiesten als Radiohead, Nirvana, Jeff Buckley en Bob Dylan – muziek. Op zijn 20e maakte de zanger voor zijn carrière de oversteek naar Minneapolis – de stad van zijn grote held Bob Dylan. Daar maakte hij al snel naam met zijn bijzonder intieme folk-rock-songs. De afgelopen jaren veroverde hij de harten van folk-lovers over de hele wereld met het debuut Tales of America en zijn indrukwekkende Tiny Desk-optreden. Dit jaar belooft de zanger zijn voorgaande efforts te overtreffen met zijn upcoming album, The Spanish Villager (waarvan je de eerste single hier kan horen).

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 01 February

Ben Caplan

Verhalen verteld door een Indie-folk sound, aangescherpt met een randje country & jazz: Ben Caplan komt op woensdag 1 februari 2023 naar BIRD! Een muzikant met het vermogen om zowel wilde overgave als rustige introspectie te kanaliseren in zijn muziek.

Wednesday 22 February

Latanya Alberto

Latanya Alberto

Woensdag 22 februari komt singer-songwriter Latanya Alberto naar BIRD. Ze maakt neo-soul met invloeden van r&b, jazz en elektronische muziek.

Sunday 26 February

cktrl (WEB)

cktrl

Zaterdag 22 oktober staat Ghost-Note in BIRD. Deze sound-explosie wordt aangedreven door Snarky Puppy’s multi-Grammy-winning en badass-percussie-duo Robert “Sput” Searight en Nate Werth.