fbpx

Friday 15 October 2021

Nordmann

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 17,50 (pre-sale)
€ 18,00 (Door)

Tickets

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Fasten your seatbelts: de Vlaamse jazz-fusion van Nordmann komt naar BIRD! Vrijdag 15 oktober blazen de mannen je omver met hun cocktail van jazz, rock en electronica. Je to-do: gooi hun kersverse album In Velvet op repeat, scoor je tickets en maak je op voor een dromerige jazz-avond in BIRD.

De mannen van Nordmann dealen in power-performances. Na meerdere internationale tours staan de fusionmachine bekend als een van de beste live-acts uit België. De titel van hun 2017-album, The Boiling Ground, is dan ook sprekend voor hun optredens. Verwacht live alles van dromerige soundscapes tot duistere electronica en stomende jazzrock. Onze tip: trek luchtige kleding aan – Nordmann brengt BIRD naar het kookpunt op vrijdag 15 oktober.

Line-up:

Nordmann

View agenda

Have A Look At This

Sunday 01 September

Rogê

Hij is een voor Latin Grammy genomineerde en door Brazilian Music Awards bekroonde artiest, songwriter en componist en wordt beschouwd […]

Saturday 14 September

Pizza BIRD Rotterdam

De nacht van de Napolitaanse pizza

Ken je onze nacht van de Napolitaanse pizza al? Na vele uitverkochte edities organiseren we weer een Italiaanse nacht op zaterdag 14 september 2024.

Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere Napolitaanse pizza’s en Italiaanse hapjes voor de ultieme Italiaanse liefhebber. Je krijgt een welkomstdrankje, voorgerecht, 5 soorten Napolitaanse pizza’s shared dining en natuurlijk een heerlijke dessert. 

Naast heerlijk eten en goede wijn wordt de avond in BIRD begeleid door een fantastisch muzikale artiest. Een ticket is inclusief een prosecco als Welkomstdrankje, voorgerecht, diverse Napolitaanse pizza’s, Dessert (Italiaanse verrassing) en gratis entree voor de Afterparty!

Tuesday 17 September

Ibibio Sound Machine

“Pull the Rope”, het nieuwe album van Ibibio Sound Machine, laat de band van Eno Williams en Max Grunhard in een nieuw licht zien. De hoop, vreugde en sensualiteit van hun muziek blijft, maar met een scherpere rand dan hun album “Electricity” uit 2022. Hun vibe verschuift van zonnige festivals naar doorzwete nachtclubs. De sfeer is anders, maar je hebt nog steeds de tijd van je leven. Zorg dat je erbij bent dinsdag 17 september in BIRD!