fbpx

Friday 15 October

Nordmann

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 17,50 (pre-sale)
€ 18,00 (Door)

Tickets

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Fasten your seatbelts: de Vlaamse jazz-fusion van Nordmann komt naar BIRD! Vrijdag 15 oktober blazen de mannen je omver met hun cocktail van jazz, rock en electronica. Je to-do: gooi hun kersverse album In Velvet op repeat, scoor je tickets en maak je op voor een dromerige jazz-avond in BIRD.

De mannen van Nordmann dealen in power-performances. Na meerdere internationale tours staan de fusionmachine bekend als een van de beste live-acts uit België. De titel van hun 2017-album, The Boiling Ground, is dan ook sprekend voor hun optredens. Verwacht live alles van dromerige soundscapes tot duistere electronica en stomende jazzrock. Onze tip: trek luchtige kleding aan – Nordmann brengt BIRD naar het kookpunt op vrijdag 15 oktober.

Line-up:

Nordmann

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 October

Butcher Brown

Let op: tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test […]

Saturday 23 October

NIHILOXICA at BIRD

Nihiloxica

Wat krijg je wanneer je Ugandese percussie mashed met elektronische muziek? Het Anglo-Ugandese Nihiloxica; een van de meest originele en opwindende acts binnen de elektronische muziek! 23 oktober komt de band naar BIRD. Noteer het in je agenda, want deze wil je zeker niet missen.

Sunday 24 October

Sarah-Jane

Zondag 24 oktober komt Amsterdamse soulsensatie Sarah-Jane voor een brunchconcert naar BIRD. De upcoming talent brengt je een symfonie van melodische schoonheid met een vleugje soul en jazz. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en de soulvolle stem van Sarah-Jane.