fbpx

Friday 03 May 2019

New York Transit x Radio 80000

Start

23:00

Ticket prices

€ 7,- (door) / € 10,- (Bring-A-Friend, pre-sale only)

Tickets

New York Transit is al sinds 2017 hofleverancier in BIRD van de beste underground sounds. Geïnspireerd door het muzikale gedachtegoed van New York in de jaren tachtig en negentig schotelen de selectors je het beste voor uit de hoogtijdagen van house, disco en hiphop. All aboard!

Vanavond hebben we double the thrill. Want we koppelen onze krachten met het Duitse online radio-station Radio 80000 (a.k.a. de Operator van München). De uitkomst? Een zweetdoorlopen dansvloer vanwege al jullie intergalactic dansmoves.

Insider tip

Voor New York Transit hebben we hiphop-grootheden Adrian Younge & Ali Shaheed Muhammad in BIRD! Je krijgt 50% korting op New York Transit met je ticket voor Adrian Younge & Ali Shaheed Muhammad… maar niet verder vertellen.


View agenda

Have A Look At This

Tuesday 20 October

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Dinsdag 20 oktober daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de […]

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Friday 25 September

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter!