fbpx

Friday 03 May

Tickets

New York Transit x Radio 80000

Start

23:00

Ticket prices

€ 7,- (door) / € 10,- (Bring-A-Friend, pre-sale only)

Tickets

New York Transit is al sinds 2017 hofleverancier in BIRD van de beste underground sounds. Geïnspireerd door het muzikale gedachtegoed van New York in de jaren tachtig en negentig schotelen de selectors je het beste voor uit de hoogtijdagen van house, disco en hiphop. All aboard!

Vanavond hebben we double the thrill. Want we koppelen onze krachten met het Duitse online radio-station Radio 80000 (a.k.a. de Operator van München). De uitkomst? Een zweetdoorlopen dansvloer vanwege al jullie intergalactic dansmoves.

Insider tip

Voor New York Transit hebben we hiphop-grootheden Adrian Younge & Ali Shaheed Muhammad in BIRD! Je krijgt 50% korting op New York Transit met je ticket voor Adrian Younge & Ali Shaheed Muhammad… maar niet verder vertellen.


View agenda

Have A Look At This

Friday 24 May

Liberation-at-BIRD

Liberation

The Liberation journey continues! Hét afro-house-event van Nederland passeert deze avond BIRD.

Friday 31 May

Gerd Janson BIRD Rotterdam

Gerd Janson

Gerd Janson is een echte dj’s-dj en wordt gerespecteerd in alle hoeken van de wereld – en is dan ook over de gehele globe achter de draaitafels te vinden.

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).