fbpx

Friday 03 May

New York Transit x Radio 80000

Start

23:00

Ticket prices

€ 7,- (door) / € 10,- (Bring-A-Friend, pre-sale only)

Tickets

New York Transit is al sinds 2017 hofleverancier in BIRD van de beste underground sounds. Geïnspireerd door het muzikale gedachtegoed van New York in de jaren tachtig en negentig schotelen de selectors je het beste voor uit de hoogtijdagen van house, disco en hiphop. All aboard!

Vanavond hebben we double the thrill. Want we koppelen onze krachten met het Duitse online radio-station Radio 80000 (a.k.a. de Operator van München). De uitkomst? Een zweetdoorlopen dansvloer vanwege al jullie intergalactic dansmoves.

Insider tip

Voor New York Transit hebben we hiphop-grootheden Adrian Younge & Ali Shaheed Muhammad in BIRD! Je krijgt 50% korting op New York Transit met je ticket voor Adrian Younge & Ali Shaheed Muhammad… maar niet verder vertellen.


View agenda

Have A Look At This

Saturday 21 September

Boddhi Satva BIRD Rotterdam

Boddhi Satva

We trappen de eerste editie in BIRD af met afro-powerhouse, de ‘godfather of ancestral soul’ Boddhi Satva. Deze dj en producer is op een levenslange missie om de gospel van dance te verspreiden en verandert daarom BIRD op 21 september in zijn house-tempel!

Thursday 26 September

Joe Armon-Jones

Postponed: new date will be announced shortly “The best of London’s creative spirit” a.k.a. Joe Armon-Jones komt naar BIRD! Als […]

Saturday 28 September

Closing Party

Aan al het goede komt een einde… Daarom sluiten wij na een fantastisch zomerseizoen de deuren van Garden of BIRD. Met muziek van onze Garden-dj’s, een goed glas wijn of een cocktail, een pizza uit de houtoven en natuurlijk met jullie!