fbpx

Friday 03 May

Tickets

New York Transit x Radio 80000

Start

23:00

Ticket prices

€ 7,- (door) / € 10,- (Bring-A-Friend, pre-sale only)

Tickets

New York Transit is al sinds 2017 hofleverancier in BIRD van de beste underground sounds. Geïnspireerd door het muzikale gedachtegoed van New York in de jaren tachtig en negentig schotelen de selectors je het beste voor uit de hoogtijdagen van house, disco en hiphop. All aboard!

Vanavond hebben we double the thrill. Want we koppelen onze krachten met het Duitse online radio-station Radio 80000 (a.k.a. de Operator van München). De uitkomst? Een zweetdoorlopen dansvloer vanwege al jullie intergalactic dansmoves.

Insider tip

Voor New York Transit hebben we hiphop-grootheden Adrian Younge & Ali Shaheed Muhammad in BIRD! Je krijgt 50% korting op New York Transit met je ticket voor Adrian Younge & Ali Shaheed Muhammad… maar niet verder vertellen.


View agenda

Have A Look At This

Friday 26 July

Fela-Kuti-BIRD-Rotterdam

Finding Fela

We toveren onze Garden vanavond samen met Pleinbioscoop om tot een cinema: we zorgen voor de film, koude drankjes, versnaperingen én een afterparty.

Friday 26 July

A Tribute To Fela Kuti

Vanavond staat helemaal in teken van de Nigeriaanse politieke activist: verwacht dus een hele hoop afrobeat en soortgelijke genres!

Saturday 10 August

Blijdorp BIRD Rotterdam

Blijdorp Festival

Ook BIRD trekt er op uit dit festivalseizoen en op 10 augustus strijken we neer in Blijdorp met onze eigen stage. You know it’s good!