fbpx

Thursday 25 April 2019

Gratis

BIRDsessions: Spring Residency

Naked

#InMyFeelings: Curated by Lady Shaynah

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Doe je mee?

Naked

Love Is Life. Scratch that: Love Is Live! Want met Naked brengen we een live hommage aan those who spread the love. Lady Shaynah blesst the crowd met haar lovely en lively stem. Poëet Alida Aurora omlijst de avond met haar krachtige (freestyle) gedichten. Samen met Anan, Urvin en David geven ze antwoord op de vraag: ‘What is love?’ En, ‘What is life?’

Line-up

Anan Den Boer: keys
Urvin Doornkamp: drums
David Bernabela: bass
Alida Aurora: poetry
Lady Shaynah: vocals, bass, guitar

#InMyFeelings: Spring Residency curated by Lady Shaynah

Ook dit kwartaal geven we carte blanche aan een BIRDsessions-stamgast. De honneurs liggen ditmaal bij Lady Shaynah, die bij het opstellen van haar dream teams terugvalt op haar nieuwste ep-trilogy, #Chapter22.

Ze zal het thema van haar nieuwe ep (heartbreaks en alle bijbehorende emoties) doortrekken in haar residency door wekelijks andere emoties, genres en door haar geselecteerde collega-muzikanten centraal te stellen. Oftewel: #InMyFeelings.

We zien je dus – elke – donderdag in BIRD, en vergeet je instrumenten niet! Dit komt er aan:

Insider tip

Vooraf speelt Judith Hill in BIRD en met wat geluk sluiten de leden ook aan bij de jam. Fingers crossed!

https://open.spotify.com/user/shanice_redan87/playlist/1HvQh6VcxLfwSpU0w6mJqj?si=L3Ruvq6vRNaQFbPwi0bZ0g

Interview

Lady Shaynah and her feelings

Een maand lang schotelt Lady Shaynah ons haar persoonlijke droomprogramma voor. Hoe ze deze residency zal invullen waar ze haar inspiratie vandaan haalt vertelt ze in een gesprek met BIRDsessions-programmeur Raluca Baicu.

View agenda

Have A Look At This

Sunday 27 September

Ntjam Rosie at BIRD

Ntjam Rosie

Zondag 27 september tovert soulzangeres Ntjam Rosie onze Garden om tot een waar brunch-paradijs. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en Rosie’s melodieën.

Tuesday 20 October

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Dinsdag 20 oktober daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de […]

Friday 23 October

Becca Stevens

Helaas heeft Becca Stevens haar najaarstour moeten annuleren. Ticketkopers krijgen persoonlijk bericht via e-mail.