Thursday 25 April

Judith Hill

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 23,- (pre-sale) / € 24,- (door)

Genre

Ladies & gentlemen, Judith Hill! Haar naam ismisschien niet heel bekend, maar haar stem heb je zeker weleens gehoord. Najarenlang de backing vocals te hebben verzorgd voor sterren als Stevie Wonder,Elton John en Michael Jackson, pakt ze de laatste jaren steeds meer zelf despotlight. En terecht! Vanavond ervaar je “stellar powerhouse vocals”,doordrenkt met soul en r&b, die ons gegarandeerd omver gaan blazen!

Judith Hills rise to fame is vereeuwigd in de Oscar- en Grammy-winnende documentaire 20 Feet From Stardom, waarin een ode wordt gebracht aan ’s werelds grootste (maar onbekende) vocalisten. Hill was ook een van de smaakmakers van het Amerikaanse The Voice, waarna ze tourde met Josh Groban, John Legend en Prince. Haar debuutalbum Back in Time werd geproduceerd door niemand minder dan Prince himself, op Paisley Park. Op het nieuwste album Golden Child is Hills prachtige soulstem te horen op groovy, eigenzinnige nummers, en bewijst ze nog maar eens dat ze de spotlight zeker verdient!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 16 February

Maan BIRD Rotterdam

Maan

Zangeres Maan nam de hitlijsten over met het door Hardwell geproduceerde ‘Perfect World‘: een hybrid tussen een pianoballade en een dance-track. Maan heeft de […]

Tuesday 19 February

Tank_and_the_Bangas - BIRD Rotterdam

Tank and the Bangas

Ze wonnen de Tiny Desk Contest, openden voor o.a. Lianne La Havas en PJ Morton en bliezen vorig jaar een […]

Saturday 17 August

Prince vs. Michael Jackson BIRD Rotterdam

Prince vs. Michael

Welke kant kies jij? His royal badness Prince? Of the immortal king of pop, Michael Jackson?