fbpx

Wednesday 09 November 2022

Melanie Charles

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€20,50 (Pre-sale) / €21,- (Door)

Tickets

Er zijn maar weinig artiesten die de stem van een generatie kunnen vangen. Melanie Charles is one of them. Ze veroverde afgelopen jaar de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld met haar empowering songs (en deze geweldige Tiny Desk-sessie) en brengt op woensdag 9 november haar mix van soul, jazz en R&B naar BIRD.

De genre-bending stijl van Melanie Charles leverde haar support op van o.a. Wynton Marsalis, SZA, Mach-Hommy, Gorillaz en The Roots. Haar laatste effort, Y’all Don’t (Really) Care About Black Women, is een love letter aan het onderbelichte werk van Zwarte vrouwen. Op de plaat herinterpreteert Melanie iconische werken uit de Verve-catalogus van o.a. Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Abbey Lincoln en Dinah Washington.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 06 January

Bad Habits, Good Intentions

2023 was Better Together! Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder jullie en daarom heffen wij zaterdag 6 januari graag samen het glas op nog meer guilty pleasures en hoopvolle muzikale beloften in 2024 🥂 It’s a LOVE AFFAIR!

Saturday 13 January

DE NACHT VAN DE NAPOLITAANSE PIZZA

Pizza, pizza en nog eens pizza tijdens onze periodieke hommage aan de Italiaanse fan-favorite! Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere pizza’s voor de ultieme liefhebber. Italiaanse live jazz muziek maakt het feest compleet!

Friday 02 February

Kiefer

“Dit is een mooi leven.” Deze bemoedigende boodschap staat centraal in de muziek van Californische pianist en producer, Kiefer. Van jazz en R&B naar hip-hop en elektronische muziek, Kiefer weet op zijn eigen unieke manier iedereen te raken.
Op vrijdag 2 februari staat hij in BIRD!