fbpx

Wednesday 06 March

Matt Johnson (Jamiroquai)

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€28,50 (Pre-sale) / €29,- (Door)

Tickets

De afgelopen 20 jaar was Matt Johnson een integraal onderdeel van de Britse jazzfunkgroep Jamiroquai. Hij schreef het grootste deel van de band – waaronder top hits als Seven Days in Sunny June en Starchild – en produceerde hun nieuwste album ‘Automaton’, dat in 39 landen de nummer 1 bereikte op iTunes. Woensdag 06 maart staat hij in BIRD!

Matt is een veelgevraagd schrijver en sessie speler geweest en heeft samengewerkt met een indrukwekkende lijst aan artiesten zoals Duffy, Ashanti, Lizzo, S.G. Lewis, Nolwenn Leroy, Lucky Daye, Nothing but Thieves, Dizzee Rascal en vele anderen. Hij schreef ‘Hypnotised’ samen met Purple Disco Machine, wat meer dan 500 miljoen streams opleverde. Naast zijn gezamenlijke werk heeft Matt erkenning gekregen door het succes van zijn YouTube-kanaal, dat gewijd is aan alles wat met keyboard en synths te maken heeft en een indrukwekkend aantal abonnees van meer dan 125.000 heeft. Nu heeft Matt zich gewaagd aan zijn eigen muzikale reis met de release van ‘With the Music’, een Jazz Funk meesterwerk. Live wordt hij bijgestaan door een uitzonderlijke band met Jamiroquai drummer Derrick McKenzie, Galliano bassist Ernie Mckone, gitarist Andrew Smith en vocalisten Valerie Etienne en Hazel Fernandez. Haal nu snel je tickets, want dit wil je zeker niet missen!

Line up

Matt Johnson – Keyboards/Rhodes
Derrick McKenzie – Drums
Ernie McKone – Bass
Andrew Smith – Guita,
Valerie Etienne & Hazel Fernandes – Vox

View agenda

Have A Look At This

Thursday 22 February

Viana Afoumou & Loveth Besamoh

Viana Afoumou & Loveth Besamoh zijn een Rotterdams duo met gedeelde roots en een wederzijdse interesse in muzikale experimenten. Op donderdag 22 februari staat zij in BIRD! Viana Afoumou & Loveth Besamoh is een afteract van BONGEZIWE MABANDLA.

Friday 23 February

Dam Swindle

Om de dansvloer in ere te houden op 25 november, verwelkomen we Black Cadmium met hun Detroit-flavoured house geluid, met support van Bound 45.

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!