fbpx

Friday 12 November

Malford Milligan

& The Southern Aces

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

20,50,- (pre-sale) / 21,- (doors)

Tickets

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Stop the presses soulman Malford Milligan komt met zijn band The Southern Aces vrijdag 12 november naar BIRD! Door zijn krachtige, hese stem en zijn indrukwekkende voorkomen wordt Malford Milligan vaak vergeleken met soul iconen als Otis Redding en Al Green, niet de minste namen. Dus maak je op voor een soulvolle avond!

Malford Milligan groeide als Zwarte albino op in een gesegregeerd Texas waar hij zijn stem vond in de soul en blues. De raciale kwesties en de pijn die hij ervoer gedurende zijn jeugd, daar sprak de zanger nooit openlijk over. Op zijn nieuwe album I Was A Witness (verwacht in september 2021) durft Milligan deze verhalen op 62-jarige leeftijd eindelijk met het publiek te delen.

Als zanger werd Milligan maar liefst acht keer bekroond tot beste vocalist bij de Austin Music Awards. Als frontman van de superband Storyville behaalde hij in de USA grote successen en ook samenwerkingen met de Nederlandse Jack Hustinx (Shiner Twins) werden lovend ontvangen. De muziek van Milligan en zijn band The Southern Aces is soulful, rootsy, intens en intiem. Dat klinkt voor ons een reden genoeg om vrijdag 12 november erbij te zijn!

View agenda

Have A Look At This

Sunday 26 September

Jennie Lena

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis […]

Thursday 30 September

Mamas Gun

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis […]

Friday 01 October

blackwave.

Hiphopduo Blackwave. schopt in november tijdens BIRDfest behoorlijk kont, dus een terugkeer naar BIRD – mét nieuw album – kan niet uitblijven. Belgische hiphop is alive and kicking, daar is dit Antwerpse duo het levende bewijs van.