fbpx

Friday 12 November 2021

Malford Milligan

& The Southern Aces

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

20,50,- (pre-sale) / 21,- (doors)

Tickets

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Stop the presses soulman Malford Milligan komt met zijn band The Southern Aces vrijdag 12 november naar BIRD! Door zijn krachtige, hese stem en zijn indrukwekkende voorkomen wordt Malford Milligan vaak vergeleken met soul iconen als Otis Redding en Al Green, niet de minste namen. Dus maak je op voor een soulvolle avond!

Malford Milligan groeide als Zwarte albino op in een gesegregeerd Texas waar hij zijn stem vond in de soul en blues. De raciale kwesties en de pijn die hij ervoer gedurende zijn jeugd, daar sprak de zanger nooit openlijk over. Op zijn nieuwe album I Was A Witness (verwacht in september 2021) durft Milligan deze verhalen op 62-jarige leeftijd eindelijk met het publiek te delen.

Als zanger werd Milligan maar liefst acht keer bekroond tot beste vocalist bij de Austin Music Awards. Als frontman van de superband Storyville behaalde hij in de USA grote successen en ook samenwerkingen met de Nederlandse Jack Hustinx (Shiner Twins) werden lovend ontvangen. De muziek van Milligan en zijn band The Southern Aces is soulful, rootsy, intens en intiem. Dat klinkt voor ons een reden genoeg om vrijdag 12 november erbij te zijn!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 30 June

Myles Sanko

Myles Sanko’s muziekstijl is funky, jazzy en heeft een vintage feel met een moderne twist. 30 juni speelt hij in BIRD!

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]