fbpx

Friday 12 November 2021

Malford Milligan

& The Southern Aces

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

20,50,- (pre-sale) / 21,- (doors)

Tickets

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Stop the presses soulman Malford Milligan komt met zijn band The Southern Aces vrijdag 12 november naar BIRD! Door zijn krachtige, hese stem en zijn indrukwekkende voorkomen wordt Malford Milligan vaak vergeleken met soul iconen als Otis Redding en Al Green, niet de minste namen. Dus maak je op voor een soulvolle avond!

Malford Milligan groeide als Zwarte albino op in een gesegregeerd Texas waar hij zijn stem vond in de soul en blues. De raciale kwesties en de pijn die hij ervoer gedurende zijn jeugd, daar sprak de zanger nooit openlijk over. Op zijn nieuwe album I Was A Witness (verwacht in september 2021) durft Milligan deze verhalen op 62-jarige leeftijd eindelijk met het publiek te delen.

Als zanger werd Milligan maar liefst acht keer bekroond tot beste vocalist bij de Austin Music Awards. Als frontman van de superband Storyville behaalde hij in de USA grote successen en ook samenwerkingen met de Nederlandse Jack Hustinx (Shiner Twins) werden lovend ontvangen. De muziek van Milligan en zijn band The Southern Aces is soulful, rootsy, intens en intiem. Dat klinkt voor ons een reden genoeg om vrijdag 12 november erbij te zijn!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 08 June

Adi Oasis

Soul, funk, R&B: Adi Oasis is in vele genres thuis en haar veelzijdige sound reist de hele wereld over. Als […]

Saturday 17 June

The Grapevyne RNB & HipHop Classics Silent Disco

Stap in de Garden Of BIRD en laat je meeslepen in een reis vol met R&B en HipHop Classics uit de late 80’s, early 90’s en begin 00’s! Zet je headphones op en schakel tussen de 2 kanalen. Dans en zing mee onder de sterrenhemel!

Friday 30 June

Open Air film: Devil’s Pie (D’Angelo) 

Op vrijdag 30 juni organiseert BIRD in samenwerking met Black Soil Film Festival een serie muziekdocumentaires in de voortuin Garden of BIRD.