fbpx

Maatregelen COVID-19

Start

Ticket prices

Genre

  Tell your friends

  Ook BIRD volgt de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn opgelegd op. Dat betekent helaas dat (bijna) alle clubavonden en concerten in BIRD verplaatst worden naar 2021. We zijn druk bezig met het vinden van nieuwe data voor het programma. Het kan even duren, dus we vragen om je begrip en geduld. Bear with us! We sturen je direct een mailtje zodra we meer weten.

  Eerder hebben we ticketkopers gevraagd om te wachten met het restitueren van tickets, zodat onze brancheorganisatie onderzoek kon doen naar de gevolgen. Inmiddels is dit afgerond. We verzoeken ticketkopers die de nieuwe datum verhinderd zijn vriendelijk om zelf hun ticket door te verkopen via Ticketswap. Wil je dit niet, of krijg je je ticket niet verkocht, dan kun je een mailtje sturen naar info@bird-rotterdam.nl.

  Het café, restaurant en de Garden van BIRD zijn geopend. A Stay tuned via onze socials, website of mailing.

  View agenda

  Have A Look At This

  Wednesday 24 February

  Marta Arpini

  De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels.

  Sunday 14 March

  BRUUT! & Anton Goudsmit

  BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

  Saturday 27 March

  Bill Withers Tribute at BIRD

  A Tribute to Bill Withers

  Op zaterdag 27 maart brengt BIRD met een dinershow een eerbetoon aan soul-legende Bill Withers. In een intieme club-setting geniet […]