fbpx

Wednesday 04 October

Gratis

LũpḁGangGang

BIRDsessions

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Op woensdag 04 oktober is het de beurt aan LũpḁGangGang.

In 2017 ontmoetten de 4 leden van LũpḁGangGang tijdens een jamsessie, ze voelden gelijk al een spark. Dat is één van the main reasons waarom je kan horen dat hun music een blend van instrumentaal, vocaal, tussen improvisatie en uitgeschreven muziek. LũpḁGangGang bracht in 2022 hun 3e EP uit ”Urban Detox”. De laatste paar jaar is LũpḁGangGang bezig met hun eigen sound te creëren met invloeden van artiesten zoals, Kamaal Williams, The Breathing Effect, STUFF & Black Midi. De band slaagde erin om in de afgelopen 3 jaar verschillende podia te trotseren. Van de Ancienne Belgique tot Flagey, Gent Jazz en Handelsbeurs.

Line up

Anton Robberechts – Guitar / Vocals
Miel De Koninck – Keys
Lena Thijs – Bass / Vocals
Rob Swennen – Drums

View agenda

Have A Look At This

Sunday 31 December

BIRD NYE: LOVE AFFAIR

Kom NYE met ons vieren in BIRD! Over precies twee maanden is het alweer tijd voor het nieuwe jaar. Out with the old in with the new NYE 2023: Love Affair 31 december at BIRD, met alle sounds die je van BIRD mag verwachten.

Kom in zaal 1 dansen op eighties, nineties en zeroes classics, hosted bij Back and Forth. In zaal 2 is het aan FEEL om de ruimte te vullen met de beste Afro sounds. Last but not least een silent disco, hosted bij ons eigen BIRD Beats! Mis het niet.

Saturday 13 January

DE NACHT VAN DE NAPOLITAANSE PIZZA

Pizza, pizza en nog eens pizza tijdens onze periodieke hommage aan de Italiaanse fan-favorite! Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere pizza’s voor de ultieme liefhebber. Italiaanse live jazz muziek maakt het feest compleet!

Friday 02 February

Kiefer

“Dit is een mooi leven.” Deze bemoedigende boodschap staat centraal in de muziek van Californische pianist en producer, Kiefer. Van jazz en R&B naar hip-hop en elektronische muziek, Kiefer weet op zijn eigen unieke manier iedereen te raken.
Op vrijdag 2 februari staat hij in BIRD!