fbpx

Wednesday 04 October 2023

Gratis

LũpḁGangGang

BIRDsessions

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Op woensdag 04 oktober is het de beurt aan LũpḁGangGang.

In 2017 ontmoetten de 4 leden van LũpḁGangGang tijdens een jamsessie, ze voelden gelijk al een spark. Dat is één van the main reasons waarom je kan horen dat hun music een blend van instrumentaal, vocaal, tussen improvisatie en uitgeschreven muziek. LũpḁGangGang bracht in 2022 hun 3e EP uit ”Urban Detox”. De laatste paar jaar is LũpḁGangGang bezig met hun eigen sound te creëren met invloeden van artiesten zoals, Kamaal Williams, The Breathing Effect, STUFF & Black Midi. De band slaagde erin om in de afgelopen 3 jaar verschillende podia te trotseren. Van de Ancienne Belgique tot Flagey, Gent Jazz en Handelsbeurs.

Line up

Anton Robberechts – Guitar / Vocals
Miel De Koninck – Keys
Lena Thijs – Bass / Vocals
Rob Swennen – Drums

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 25 June

Greg Foat with Moses Boyd

London’s Leading jazz pianist, componist en producer Greg Foat komt naar BIRD! Niet te missen in de UK’s jazz scene voor zijn ‘non-contemporary jazz’ en ambient tunes. Foat’s muziek wordt geïnspireerd door elementen van hymnody, global folk traditions, psychedelia maar ook van ‘60s, ‘70s pop, soul en blues. Een must-see voor de echte jazzliefhebber.

Wednesday 26 June

Ronny deCarlo

Woensdag 26 juni verwelkomen we Ronny deCarlo! De Colombiaans/Nederlands Gitarist streeft naar een nieuw geluid dat soulful gitaarspel fuses met Hip Hop, EDM, film-muziek en videogame sounddesign. Je hoort invloeden van Funk, Fusion, 00’s Boom Bap tot Nu-metal, Ennio Morricone’s Spaghettiwestern soundtracks en Bryson Tiller’s Trapsoul in zijn geluid.

Saturday 29 June

New Orleans Soul Food Night

We brengen een eerbetoon aan de swingende soulfoodkeuken van New Orleans met live-muziek, hurricane cocktails, een zinderende afterparty en natuurlijk de beste soulfoodklassiekers.