fbpx

Saturday 03 June

Liv.E

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€17,50 (Pre-sale) / 18,- (Door)

Tickets

Live.E wordt niet voor niets R&B’s nieuwste avant-garde star genoemd. De rising experimental R&B star maakte de afgelopen jaren indruk met haar krachtige mix van jazz, neo-soul, R&B, Southern hiphop en funk. Zaterdag 03 juni presenteert de Dallas-born, LA-based zangeres haar nieuwe album Girl In The Half Pearl tijdens een intieme show in BIRD. 

Olivia Williams aka Liv.e, is opgegroeid in een familie vol muzikanten en heeft geprobeerd het grootste deel van haar leven niet met muziek bezig te zijn. Als je echter luistert naar de funky, jazzy riffs en experimentele productie van haar meest recente album, Girl In The Half Pearl, is het moeilijk voor te stellen dat ze ooit iets anders heeft overwogen. Ze haalt haar inspiratie vooral uit het luisteren naar oude nummers van labels zoals Dolfin Records en artiesten als zangeres Lalah Hathaway en saxofonist/componist Wayne Shorter, die ze allemaal als favorieten noemt.

Waar deze invloeden zijn duidelijk te horen op haar debuutalbum, Couldn’t Wait To Tell You…, gaat Liv.E met Girl in the Half Pearl gaat nog een stap verder door een eclectisch en meeslepend geluid te gebruiken om diepe zelfrealisatie te verkennen. Het album vertelt over Liv.e’s transformatie tijdens slechte relaties en hoe ze die tijd ziet als een periode van groei en persoonlijke terugwinning.

View agenda

Have A Look At This

Friday 06 October

360 Degrees: 25 years of Rush Hour

Markeer vrijdag 6 oktober in je agenda! 360 Degrees: Rush Hour 25th Anniversary with Antal + Precious Bloom & Another Taste live | Charmaine + Paulão + Arp Frique club staan namelijk in BIRD.
We are exited! De iconische Rush Hour Records komen hun 25-jarige jubileum hier bij ons in BIRD vieren. Waarbij onder andere Precious Bloom & Another Taste zich bij Antal voegt om de sfeer op het verjaardagsfeestje te bepalen!

Wednesday 11 October

Reuben James

Als je op zoek bent naar een avond vol muziek die je raakt, don’t miss out on Reuben James! Op woensdag 11 oktober staat hij in BIRD!

Tuesday 17 October

JaRon Marshall

JaRon Marshall beschrijft zijn muziek als een huwelijk tussen soul, jazz en hip-hop. De getalenteerde 29-jarige is al ver gekomen: […]