fbpx

Wednesday 28 July

KOMPROEVEN presents:

Live BBQ Battle Fishy Business

At Garden of BIRD

Start

17:00 (doors) 18:00 (start)

Ticket prices

€20.00

Tickets

Na de zeer succesvolle edities van vorig jaar, komt BIRD terug met de Live BBQ Battle! Op 28 juli gaan BiggerBetterBastard en ons eigen team van BIRD het tegen elkaar opnemen onder toeziend oog van MC Howard Komproe. Welk team kan het lekkerste visgerecht maken? Dat bepaal jij! Koop een ticket, ontvang een blauwe en een rode munt en proef beide recepten. Jij beslist welk team zich de winnaar van de avond mag noemen. The battle is on!

Team BIRD
Team BIRD a.k.a. chef-kok Martin Voeten heeft eigenlijk geen introductie nodig. De dishes van BIRD zijn heerlijk en iedereen snapt waarom. Maar Martin heeft nog veel meer in zijn mars en tijdens de BBQ battle gaat hij je laten zien wat er allemaal mogelijk is met vis. Come check it out!

Team BiggerBetterBastard
Sonny, de man achter de smakelijke Insta account @BiggerBetterBastard, is een ware BBQ tovenaar. Naast dat hij thuis is in pork, beef, burgers en chicken, deinst hij niet terug voor een uitdaging met zeedieren. Reken maar dat Sonny boter bij de vis doet!

Meer edities in Garden of BIRD
Live BBQ Battle plant based op woensdag 25 augustus

Regels m.b.t. Corona

Wij hanteren de richtlijnen van de RIVM, daarom is er een beperkt aantal tickets verkrijgbaar. Wees er snel bij; kom chillen terwijl zij grillen!

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 25 August

Live BBQ Battle Plant based

Na de zeer succesvolle edities van vorig jaar komt, BIRD terug met de Live BBQ Battle! Op 25 augustus gaan […]

Sunday 26 September

Jennie Lena

Jennie Lena heeft nogal een CV om u tegen te zeggen: ze zong bij Anouk en Postman, ging mee op […]

Friday 22 October

Luka at BIRD

Luka

Get ready voor een avond vol dromerige electro-pop, folk, ruimtelijke soundscapes en meeslepende beats! Vrijdag 22 oktober presenteert Luka haar nieuwe remix-ep met tracks van het album First Steps of Letting Go in BIRD.