fbpx

Wednesday 28 July

KOMPROEVEN presents:

Live BBQ Battle Fishy Business

At Garden of BIRD

Start

17:00 (doors) 18:00 (start)

Ticket prices

€20.00

Tickets

Na de zeer succesvolle edities van vorig jaar, komt BIRD terug met de Live BBQ Battle! Op 28 juli gaan BiggerBetterBastard en ons eigen team van BIRD het tegen elkaar opnemen onder toeziend oog van MC Howard Komproe. Welk team kan het lekkerste visgerecht maken? Dat bepaal jij! Koop een ticket, ontvang een blauwe en een rode munt en proef beide recepten. Jij beslist welk team zich de winnaar van de avond mag noemen. The battle is on!

Team BIRD
Team BIRD a.k.a. chef-kok Martin Voeten heeft eigenlijk geen introductie nodig. De dishes van BIRD zijn heerlijk en iedereen snapt waarom. Maar Martin heeft nog veel meer in zijn mars en tijdens de BBQ battle gaat hij je laten zien wat er allemaal mogelijk is met vis. Come check it out!

Team BiggerBetterBastard
Sonny, de man achter de smakelijke Insta account @BiggerBetterBastard, is een ware BBQ tovenaar. Naast dat hij thuis is in pork, beef, burgers en chicken, deinst hij niet terug voor een uitdaging met zeedieren. Reken maar dat Sonny boter bij de vis doet!

Meer edities in Garden of BIRD
Live BBQ Battle plant based op woensdag 25 augustus

Regels m.b.t. Corona

Wij hanteren de richtlijnen van de RIVM, daarom is er een beperkt aantal tickets verkrijgbaar. Wees er snel bij; kom chillen terwijl zij grillen!

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 09 March

Curtis Harding

Dust off your cool man shades want Curtis Harding komt naar Rotterdam! De Amerikaanse genre bending singer-songwriter, drummer, guitarist en producer staat op woensdag 9 maart 2022 in Lantaren Venster. Dus drop al je plannen want hier wil je bij zijn

Friday 28 January

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter! 

Sunday 12 December

Sven Hammond

Sven Hammond verovert met hun cocktail van blues, jazz en rock al veertien jaar lang de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Zondag 12 december komen de mannen naar BIRD en ze nemen mee: hun signature Hammond-orgel en een lading stomende jazz à la Thelonious Monk.