fbpx

Wednesday 17 May 2023

Ep Release Show

KIIRO

w/ Special guests: Lusho en Brokezart

Start

21:00 (Doors: 20:00)

Ticket prices

€10,80 (Early BIRD) / €13,50 (Pre-sale) / €14,- (Door)

Tickets

Met zijn sample based beats en hard-hitting drums die ‘bakibaki’ door de speakers knallen, maakt de Rotterdam-based artiest KIIRO Nederlandstalige old-skool Hiphop met invloeden uit zijn Japanse achtergrond. Op woensdag 17 mei presenteert de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2022 winnaar zijn debuut ep Gogetter in BIRD.

Aran Abe aka KIIRO, geboren in Tokyo, Japan, woont en werkt in Rotterdam. De artiestennaam KIIRO is een knipoog naar zijn Japanse achtergrond. KIIRO betekent geel in het Japans. De bondige teksten van KIIRO, in combinatie met zijn woordkeuze, lage stem en lazy manier van rappen vragen meteen om aandacht. Naast het rappen op zijn eigen tracks werkt KIIRO met regelmaat aan producties voor andere artiesten. Als producer werkt hij ook regelmatig samen met het bedrijf Massivemusic in Amsterdam en in Tokyo.

Na het winnen van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam voor Hiphop act, stond Aran niet still en bracht hij zijn single “Hoofd vooruit” uit waarvoor hij was uitgenodigd om de track bij FunX te performen. Momenteel werkt hij aan zijn debuut ep Gogetter die op 19 mei 2023 uitkomt. Op woensdag 17 mei presenteert hij zijn debuut ep Gogetter in BIRD met special guests; Lusho en Brokezart.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 17 April

Akua Naru

Cornel West beschreven “Toni Morrison of Hip Hop” brengt deze (niet te missen) mix terug naar BIRD!

Friday 19 April

Justin Timberlake vs Usher

Yeah! We’re bringing sexy back! BIRD presents, Justin Timberlake vs Usher op vrijdag 19 april. Verwacht een avond vol good vibes en great RNB sounds! Ben jij team Justin of team Usher?!?⁠ Save the date en koop snel je ticket!

Saturday 27 April

Royal Republic

♔ Royal Republic is dé plek waar je moet zijn op Koningsdag, zaterdag 27 april. Vanaf 13.00 uur kun je genieten van de beste deejays uit het reguliere BIRD club programma met residents van o.a Heat, Stir it up en New York Transit.

Verwacht alles van HipHop en RNB tot de beste Afro, Dancehall en future-beats van gisteren, vandaag en morgen. Natuurlijk kun je ook lekker weg zakken met een cocktail of genieten van een heerlijke houtoven pizza in een van onze strandstoelen.