fbpx

Friday 02 February

Kiefer

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€20,50 (Pre-sale)/ €21 (Doors)

Ticketverkoop gaat van start op 29 september 10:00.

Tickets

“Dit is een mooi leven.” Deze bemoedigende boodschap staat centraal in de muziek van Californische pianist en producer, Kiefer. Van jazz en R&B naar hip-hop en elektronische muziek, Kiefer weet op zijn eigen unieke manier iedereen te raken. Op vrijdag 02 februari staat hij in BIRD!

Al op 6-jarige leeftijd begon Kiefer met piano spelen en kwam door zijn vader in aanraking met de wereld van jazz. Tijdens zijn studie aan de UCLA experimenteerde de jazzpianist met hip-hop, improvisatie en elektronische beats, wat de basis legde voor zijn fuserende muziekgenre. In 2017 bracht hij zijn debuutalbum Kickinit Alone uit; een soulvolle combinatie van sentimentele melodieën en harde beatszijn talent ging zeker niet onopgemerkt. Vlak hierna werd hij getekend door Stones Throw en bracht sinds 2018 maar liefst 3 LPs uit: Happysad, Between days en When there’s love around die hem miljoenen streams opleverde. Naast zijn solowerk, werkte Kiefer inmiddels al met artiesten niemand minder dan Drake, Kaytranada, Sir en Terrace Martin en werkte hij mee aan de Grammy Award-winnende album Ventura van Anderson Paak. Laat je meenemen op een musical journey van emoties en optimisme!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 22 February

Viana Afoumou & Loveth Besamoh

Viana Afoumou & Loveth Besamoh zijn een Rotterdams duo met gedeelde roots en een wederzijdse interesse in muzikale experimenten. Op donderdag 22 februari staat zij in BIRD! Viana Afoumou & Loveth Besamoh is een afteract van BONGEZIWE MABANDLA.

Saturday 24 February

Frankie Stew and Harvey Gunn

Zaterdag 24 februari, it’s happening! Frankie Stew en Harvey Gunn rocken BIRD met hun dope hip-hop vibes en electronic beats.

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!