fbpx

Wednesday 03 July

Book a table
Gratis

Kossa Kossa Afro Jam

BIRDSESSIONS | HOSTED BY KAY SLICE

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Deze woensdag heeft BIRD een extra speciale Birdsession voor jullie in petto in samenwerking met het fringe festival North Sea Round Town! Samen bieden we dé plek waar jonge muziekmakers samenkomen en je het geluid van morgen kan ervaren.

Deze woensdag: Kay Slice Kossa Kossa AFRO jam! Kay mixt geluiden van the Motherland & de Afrodiaspora. Hij is rooted in Ghana maar based in Rotterdam. Van poëtische storytelling en dynamische flows tot het spelen van de balafon en saxophone. Van North Sea Jazz tot Noorderslag en van Accra naar Jakarta: He’s always ready to get your venue grooving.

Kossa Kossa AFRO Jam
Kossa Kossa is de Afro Jam van Rotterdam. Het gaat over het blootleggen van de ritmische en melodische verbindingen tussen Afrika en de Afrikaanse diaspora. Voor deze editie reizen we van Ghana naar Brazilië, Nigeria, Jamaica en de VS. Kossa Kossa is altijd groovy, viby en toont de rijkdom en diepgang van zwarte muziek over de hele wereld.

Line-up:
Kay Slice (vocals & balafon)
Rotem Gerad keys
Noam Wallé guitar
Junya Appiah drums
Aaron Bouwman bass
Peter Somuah trumpet
Oke Sene percussion

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door North Sea Round Town. North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 27 juni t/m 14 juli 2024 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers.

View agenda

Have A Look At This

Sunday 01 September

Rogê

Hij is een voor Latin Grammy genomineerde en door Brazilian Music Awards bekroonde artiest, songwriter en componist en wordt beschouwd […]

Sunday 08 September

Porcelain id

Parels zijn zeldzaam en je zult moeite moeten doen om ze te vinden. Gelukkig komt België steeds met nieuwe parels, met als nieuwste Porcelain id Zondag 08 september komen ze naar V11 in Rotterdam!

Saturday 14 September

Pizza BIRD Rotterdam

De nacht van de Napolitaanse pizza

Ken je onze nacht van de Napolitaanse pizza al? Na vele uitverkochte edities organiseren we weer een Italiaanse nacht op zaterdag 14 september 2024.

Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere Napolitaanse pizza’s en Italiaanse hapjes voor de ultieme Italiaanse liefhebber. Je krijgt een welkomstdrankje, voorgerecht, 5 soorten Napolitaanse pizza’s shared dining en natuurlijk een heerlijke dessert. 

Naast heerlijk eten en goede wijn wordt de avond in BIRD begeleid door een fantastisch muzikale artiest. Een ticket is inclusief een prosecco als Welkomstdrankje, voorgerecht, diverse Napolitaanse pizza’s, Dessert (Italiaanse verrassing) en gratis entree voor de Afterparty!