fbpx

Sunday 27 February

Karsu

at Annabel

Start

20:30 (doors 20:00)

Ticket prices

€27.50,- (pre-sale) / €28 (door)

Tickets

Let op: Voor toegang tot dit concert is voor iedere bezoeker een negatieve test in de CoronaCheck-app vereist (dus ook voor bezoekers met een vaccinatie- of herstelbewijs). Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Of ze nou in het Engels of in het Turks zingt, pop, jazz of traditioneel, we never get bored of Karsu! De veelzijdige zangeres met Turkse roots gooit genres en geluiden uit haar geboorteland in de blender met als resultaat een geheel eigenzinnige mix. Tweede album Colors werd bekroond met een Edison en ook haar live show kreeg een lovende recensie van de Volkskrant. Na een periode van rondreizen in China, Bali en Los Angeles én haar aanstekelijke optredens tijdens ‘Beste Zangers’ en andere TV optredens, staat de Amsterdamse (mét nieuwe self titled plaat Karsu) op 27 februari in Annabel.

Er is geen garderobe in Annabel; je kunt hier gebruik maken van de kluisjes (€ 2,- per gebruik).

View agenda

Have A Look At This

Thursday 26 May

Nate Smith

ij is drummer, componist, songwriter en producer, werkte samen met Michael Jackson, José James en Ravi Coltrane en is het drijvende ritme achter de big band, het quartet én octet van de legendarische Dave Holland. Na een uitverkochte show in 2017 komt hij weer terug om zijn tweede solo-album te presenteren in BIRD… Rotterdam, say welcome back to Nate Smith!

Saturday 28 May

BIRDbeats: Tropical Silent Disco

Het terras is weer open en dat betekent dat ook BIRDbeats Silent Disco terug is! De Garden of BIRD verandert […]

Saturday 04 June

Cyrille Aimée

In de zomer van 2016 was zangeres Cyrille Aimée een van de grote verrassingen van het North Sea Jazz Festival. In het voorjaar van 2017 haalden BIRD en LantarenVenster haar naar Rotterdam voor een eerste clubconcert. Sindsdien bracht Cyrille alweer twee albums uit – Cyrille Aimée Live en Move On: A Sondheim Adventure – dus het werd de hoogste tijd om de opkomende zangeres weer uit te nodigen voor een concert!