fbpx

Tuesday 19 April 2022

Joel Culpepper

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 15,50 (pre-sale) / € 16,- (door)

Tickets

London-based soul-searcher Joel Culpepper komt op zaterdag 19 april naar BIRD en neemt mee: zijn James Brown-esque uithalen, een flinke lading bittersweet sunshine-soul én een gloednieuw album.

Het gaat – licht uitgedrukt – goed met Joel Culpepper. Zijn tijdloze soul, sensuele vocals en introspectieve teksten leverden hem support op van o.a. Gilles Peterson en Jools Holland en zijn nummer ‘Afraid to Be King’ werd een BBC Radio 6 Music Record of the Week. Alsof dat nog niet genoeg is besloot Joel in 2017 (zonder shirt) de Colors-booth in te stappen om (zo’n 3 miljoen streams later) het internet te volledig af te breken. We hebben de glasvezelkabels in BIRD al driedubbel vastgezet, want later dit jaar komt Culpepper met een nieuw album. De eerste single, ‘Caroline, No’, is volledig geproduceerd door UK-wonderboy Swindle (veelgevraagd producer van o.a. Celeste, Mahalia en Ghetts) een featured bars van BIRDbekende Kojey Radical. Check de single hier, crash je 5G met zijn Colors-show en scoor je kaarten voor zijn optreden op zaterdag 26 februari in BIRD.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 22 February

Viana Afoumou & Loveth Besamoh

Viana Afoumou & Loveth Besamoh zijn een Rotterdams duo met gedeelde roots en een wederzijdse interesse in muzikale experimenten. Op donderdag 22 februari staat zij in BIRD! Viana Afoumou & Loveth Besamoh is een afteract van BONGEZIWE MABANDLA.

Friday 23 February

Dam Swindle

Om de dansvloer in ere te houden op 25 november, verwelkomen we Black Cadmium met hun Detroit-flavoured house geluid, met support van Bound 45.

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!