fbpx

Tuesday 19 April

Joel Culpepper

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 15,50 (pre-sale) / € 16,- (door)

Tickets

London-based soul-searcher Joel Culpepper komt op zaterdag 19 april naar BIRD en neemt mee: zijn James Brown-esque uithalen, een flinke lading bittersweet sunshine-soul én een gloednieuw album.

Het gaat – licht uitgedrukt – goed met Joel Culpepper. Zijn tijdloze soul, sensuele vocals en introspectieve teksten leverden hem support op van o.a. Gilles Peterson en Jools Holland en zijn nummer ‘Afraid to Be King’ werd een BBC Radio 6 Music Record of the Week. Alsof dat nog niet genoeg is besloot Joel in 2017 (zonder shirt) de Colors-booth in te stappen om (zo’n 3 miljoen streams later) het internet te volledig af te breken. We hebben de glasvezelkabels in BIRD al driedubbel vastgezet, want later dit jaar komt Culpepper met een nieuw album. De eerste single, ‘Caroline, No’, is volledig geproduceerd door UK-wonderboy Swindle (veelgevraagd producer van o.a. Celeste, Mahalia en Ghetts) een featured bars van BIRDbekende Kojey Radical. Check de single hier, crash je 5G met zijn Colors-show en scoor je kaarten voor zijn optreden op zaterdag 26 februari in BIRD.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 26 May

Nate Smith

ij is drummer, componist, songwriter en producer, werkte samen met Michael Jackson, José James en Ravi Coltrane en is het drijvende ritme achter de big band, het quartet én octet van de legendarische Dave Holland. Na een uitverkochte show in 2017 komt hij weer terug om zijn tweede solo-album te presenteren in BIRD… Rotterdam, say welcome back to Nate Smith!

Saturday 28 May

BIRDbeats: Tropical Silent Disco

Het terras is weer open en dat betekent dat ook BIRDbeats Silent Disco terug is! De Garden of BIRD verandert […]

Friday 03 June

AFTER ROOFTOP PARTY

Na afloop van het Dakendagen programma op vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni op het dak van Station Hofplein kan je nog even […]