fbpx

Tuesday 19 April

Joel Culpepper

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 15,50 (pre-sale) / € 16,- (door)

Tickets

London-based soul-searcher Joel Culpepper komt op zaterdag 19 april naar BIRD en neemt mee: zijn James Brown-esque uithalen, een flinke lading bittersweet sunshine-soul én een gloednieuw album.

Het gaat – licht uitgedrukt – goed met Joel Culpepper. Zijn tijdloze soul, sensuele vocals en introspectieve teksten leverden hem support op van o.a. Gilles Peterson en Jools Holland en zijn nummer ‘Afraid to Be King’ werd een BBC Radio 6 Music Record of the Week. Alsof dat nog niet genoeg is besloot Joel in 2017 (zonder shirt) de Colors-booth in te stappen om (zo’n 3 miljoen streams later) het internet te volledig af te breken. We hebben de glasvezelkabels in BIRD al driedubbel vastgezet, want later dit jaar komt Culpepper met een nieuw album. De eerste single, ‘Caroline, No’, is volledig geproduceerd door UK-wonderboy Swindle (veelgevraagd producer van o.a. Celeste, Mahalia en Ghetts) een featured bars van BIRDbekende Kojey Radical. Check de single hier, crash je 5G met zijn Colors-show en scoor je kaarten voor zijn optreden op zaterdag 26 februari in BIRD.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 30 June

Myles Sanko

Myles Sanko’s muziekstijl is funky, jazzy en heeft een vintage feel met een moderne twist. 30 juni speelt hij in BIRD!

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]