fbpx

Tuesday 17 October

JaRon Marshall

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 20,50 (pre-sale) / € 21,- (door)

Tickets

JaRon Marshall beschrijft zijn muziek als een huwelijk tussen soul, jazz en hip-hop. De getalenteerde 29-jarige is al ver gekomen: beginnend als 11-jarig kind, piano spelend in kerken in Lousiana, inmiddels al voor duizenden op internationale festivals gespeeld. Ondertussen heeft de producer, beatmaker en keyboardist al getourd met de grammy genomineerde band Black Pumas. Op dinsdag 17 oktober staat hij in BIRD!

JaRon Marshall verkent de talloze emoties die komen kijken bij het zwart zijn in Amerika, allemaal tegen een achtergrond van rustgevende, soulvolle muziek. Voor hem zijn jazz en hip-hop één geheel – beide komen voort uit zwarte Amerikaanse muziek, music for the voiceless. En met de manier waarop hij tussen de genres weeft, herinnert hij ons eraan dat ze dezelfde energie delen. Als producer heeft JaRon inmiddels al gewerkt met artiesten als Jay Wile, Nané, BLK ODYSSY en Adrian Quesada.

Jaron’s werk gaat verder dan alleen het maken van muziek. Hij ziet zijn aanleg voor muziek als een manier om bij te dragen aan het welzijn van zijn gemeenschap en omgeving. Hij wil ons onderbewuste en bovenbewuste geheugen herstellen, onze oorspronkelijke gebruiken en talen opnieuw leren kennen, onze intrinsieke cultuur herstellen en ontwikkelen. “Ik verzamel de stukken van onze gebroken geschiedenis in de trillingen van onze voorouders, zodat we een nauwkeurige kaart kunnen maken van de weg voorwaarts. Samen.”

Line-up:

JaRon Marshall – Keyboards
Clunis – Bass
Brian Donohoe – Sax
Michael Longoria – Drums

View agenda

Have A Look At This

Friday 06 October

360 Degrees: 25 years of Rush Hour

Markeer vrijdag 6 oktober in je agenda! 360 Degrees: Rush Hour 25th Anniversary with Antal + Precious Bloom & Another Taste live | Charmaine + Paulão + Arp Frique club staan namelijk in BIRD.
We are exited! De iconische Rush Hour Records komen hun 25-jarige jubileum hier bij ons in BIRD vieren. Waarbij onder andere Precious Bloom & Another Taste zich bij Antal voegt om de sfeer op het verjaardagsfeestje te bepalen!

Tuesday 10 October

Immanuel Wilkins

Immanuel Wilkins

Op vrijdag 10 november staat altsaxofonist en componist Immanuel Wilkings, die een altosax bespeelt alsof het ademen is in BIRD.

Wednesday 11 October

Reuben James

Als je op zoek bent naar een avond vol muziek die je raakt, don’t miss out on Reuben James! Op woensdag 11 oktober staat hij in BIRD!