fbpx

Sunday 08 May

The James Hunter Six

Start

20:30 (20:00 doors)

Ticket prices

€ 21,- (pre-sale) / € 21,50 (door)

Tickets

De Britse soulman James Hunter komt zondag 8 mei (2022) met zijn band naar Rotterdam! Bekend om hun swingende uptempo r&b en old-school-maar-wel-in-een-nieuwe-jasje-feel, krijgt The James Hunter Six keer op keer alle voeten van de vloer. Van Morrison noemde hem al “one of the voices and best kept secrets in British R&B and soul.” Dat belooft wat voor de show op zondag 8 mei in BIRD.

James Hunter draait al meer dan 30 jaar mee in de game. Hij trad op in de straten van Londen, speelde als backup-vocalist en -gitarist voor Van Morrison en sleepte zelfs Grammy-nominatie in de pocket voor zijn derde soloalbum People Gonna Talk; deze veteraan really paid his dues. Hoewel hij en zijn band al meer dan tien jaar lang samen de hele wereld over touren, worden ze pas sinds 2013 The James Hunter Six genoemd. In datzelfde jaar tekenden ze bij het legendarische platenlabel Daptone Records (de thuisbasis van o.a. Lee Fields, Charles Bradley en Sharon Jones & The Dap-Kings). In 2020 dropte The James Hunter Six hun vierde studioalbum Nick of Time: een subliem aanbod van soulvolle rhythm and blues.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 30 June

Myles Sanko

Myles Sanko’s muziekstijl is funky, jazzy en heeft een vintage feel met een moderne twist. 30 juni speelt hij in BIRD!

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]