fbpx

Saturday 09 October 2021

Jairzinho

Special guests: Gio, Lina Ice en Nathan

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 17,50 (pre-sale) / €18,- (door)

Tickets

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Van keiharde trapbeats tot afrobeat vibes, van lovesongs tot swagrap. Rapper, acteur en entrepreneur Jairzinho is van alle markten thuis. Op zaterdag 9 oktober staat de muzikale duizendpoot met special guests in BIRD!

Let op: dit concert is verplaatst van vrijdag 17 september naar zaterdag 9 oktober 2021

Jairzinho is al jaren actief op de voor- en achtergrond van de Nederlandse hiphopscene. Als artiest en medeoprichter van het label Rotterdam Airlines heeft hij op verschillende gebieden successen geboekt. De meeste mensen zullen Jairzinho kennen van zijn debuut ep Gouden Plaat, met onder andere de mega-hit ‘Tempo’, die inmiddels de platina status heeft. In 2018 volgde het debuutalbum Nummer Één, waarop naast clubtracks, zoals ‘Fuego’ en ‘Bommetje’, ook gevoelige popnummers met Caraïbische swing staan, zoals ‘Verliefd’ en ‘Vuurvliegjes’. In maart 2020 bracht Jairzinho zijn tweede studioalbum Jairzinho uit met daarop de hit ‘Zegen’ featuring Snelle.

Special guests
• Gio
• Lina Ice
• Nathan

View agenda

Have A Look At This

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]

Saturday 16 July

Beyoncé vs Rihanna

The Beyhive vs the Navy. Rude Boys vs Single Ladies…

Beyoncé vs Rihanna. Een tribute aan deze twee female powerhouses kon niet lang uitblijven, so here we go! En of je nu een superfan bent óf dit je guilty pleasure is, één ding kan niemand ontkennen: these two got it goin’ on… nu jij nog op zaterdag 16 juli!