fbpx

Saturday 09 October 2021

Jairzinho

Special guests: Gio, Lina Ice en Nathan

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 17,50 (pre-sale) / €18,- (door)

Tickets

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Van keiharde trapbeats tot afrobeat vibes, van lovesongs tot swagrap. Rapper, acteur en entrepreneur Jairzinho is van alle markten thuis. Op zaterdag 9 oktober staat de muzikale duizendpoot met special guests in BIRD!

Let op: dit concert is verplaatst van vrijdag 17 september naar zaterdag 9 oktober 2021

Jairzinho is al jaren actief op de voor- en achtergrond van de Nederlandse hiphopscene. Als artiest en medeoprichter van het label Rotterdam Airlines heeft hij op verschillende gebieden successen geboekt. De meeste mensen zullen Jairzinho kennen van zijn debuut ep Gouden Plaat, met onder andere de mega-hit ‘Tempo’, die inmiddels de platina status heeft. In 2018 volgde het debuutalbum Nummer Één, waarop naast clubtracks, zoals ‘Fuego’ en ‘Bommetje’, ook gevoelige popnummers met Caraïbische swing staan, zoals ‘Verliefd’ en ‘Vuurvliegjes’. In maart 2020 bracht Jairzinho zijn tweede studioalbum Jairzinho uit met daarop de hit ‘Zegen’ featuring Snelle.

Special guests
• Gio
• Lina Ice
• Nathan

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 14 June

Gino-Cochise in BIRD

Gino-Cochise

Postponed – Het concert van Gino-Cochise op woensdag 14 juni is postponed. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. Geboren uit een kokosnoot […]

Wednesday 14 June

Deborah Slijkhuis

Spiritual Awakening

Op woensdag 07 juni staat Deborah Slijkhuis in BIRD op het podium. De Thema van de avond is: ‘let the Healing begin’

Saturday 17 June

The Grapevyne RNB & HipHop Classics Silent Disco

Stap in de Garden Of BIRD en laat je meeslepen in een reis vol met R&B en HipHop Classics uit de late 80’s, early 90’s en begin 00’s! Zet je headphones op en schakel tussen de 2 kanalen. Dans en zing mee onder de sterrenhemel!