fbpx

Wednesday 11 October 2023

Gratis

Ildo Nandja Trio

BIRDsessions

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Muziekliefhebber? Lucky you! Je geniet gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Deze week in BIRDsessions kan je genieten van het Rotterdam-based Ildo Nandja Trio.

Dit Rotterdam based jazz trio gebruikt de expertise en achtergrond van elk lid om complexe harmonische concepten in hun composities tot uitdrukking te brengen. Hun sound combineert Pan-Afrikaanse ritmes en melodieën met jazz, Europese en hedendaagse wereldmuziek. Ildo gebruikt zijn composities als instrument om de situatie van zijn wijk het Oude Westen in beeld te brengen, met als doel kwesties als vrede, eenheid, rechtvaardigheid en gelijkheid aan te pakken. Het trio streeft ernaar een repertoire te presenteren met stukken die hun journey als trio weerspiegelen. Kom langs en ervaar het zelf!

Line up:

Ildo Nandja – Contrabass
Andrew Moreno – Guitar
Martin Hafizi – Drums
Joop de Graaf – session leader

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 29 May

NATHAN BADU

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 29 mei is het de beurt aan Nathan Badu!

Tuesday 25 June

Greg Foat

London’s Leading jazz pianist, componist en producer Greg Foat komt naar BIRD! Niet te missen in de UK’s jazz scene voor zijn ‘non-contemporary jazz’ en ambient tunes. Foat’s muziek wordt geïnspireerd door elementen van hymnody, global folk traditions, psychedelia maar ook van ‘60s, ‘70s pop, soul en blues. Een must-see voor de echte jazzliefhebber.

Thursday 11 July

The Budos Band

Na één keer luisteren naar het nummer ‘Long In The Tooth’, zou je een volledig orkest achter het gordijn verwachten. […]