fbpx

Wednesday 11 October

Gratis

Ildo Nandja Trio

BIRDsessions

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Muziekliefhebber? Lucky you! Je geniet gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Deze week in BIRDsessions kan je genieten van het Rotterdam-based Ildo Nandja Trio.

Dit Rotterdam based jazz trio gebruikt de expertise en achtergrond van elk lid om complexe harmonische concepten in hun composities tot uitdrukking te brengen. Hun sound combineert Pan-Afrikaanse ritmes en melodieën met jazz, Europese en hedendaagse wereldmuziek. Ildo gebruikt zijn composities als instrument om de situatie van zijn wijk het Oude Westen in beeld te brengen, met als doel kwesties als vrede, eenheid, rechtvaardigheid en gelijkheid aan te pakken. Het trio streeft ernaar een repertoire te presenteren met stukken die hun journey als trio weerspiegelen. Kom langs en ervaar het zelf!

Line up:

Ildo Nandja – Contrabass
Andrew Moreno – Guitar
Martin Hafizi – Drums
Joop de Graaf – session leader

View agenda

Have A Look At This

Saturday 13 January

DE NACHT VAN DE NAPOLITAANSE PIZZA

Pizza, pizza en nog eens pizza tijdens onze periodieke hommage aan de Italiaanse fan-favorite! Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere pizza’s voor de ultieme liefhebber. Italiaanse live jazz muziek maakt het feest compleet!

Friday 02 February

Kiefer

“Dit is een mooi leven.” Deze bemoedigende boodschap staat centraal in de muziek van Californische pianist en producer, Kiefer. Van jazz en R&B naar hip-hop en elektronische muziek, Kiefer weet op zijn eigen unieke manier iedereen te raken.
Op vrijdag 2 februari staat hij in BIRD!

Wednesday 28 February

BnnyHunna

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!