fbpx

Thursday 28 October 2021

Book a table
Gratis

Grown George

Afteract

Start

22:00

Ticket prices

Free entrance

Gratis

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Maak kennis met de hiddin’ gem van Rotterdam: Grown George. Het multi-talent kwam de afgelopen jaren in meerdere internationale playlists terecht met harde tunes als ‘Lisp’ en ‘Crumbs’. Be ready: op donderdag 28 oktober dropt hij een hiphop-flavoured show in het café van BIRD.

Dit jaar was het dan eindelijk tijd om zijn langverwachte debuutalbum ‘’The Madness!’’ te releasen, waarin hij o.a. samenwerkte met Grammy genomineerde producer en recording artist Pyrex. De hardwerkende hiphopmachine heeft een stage presence als geen ander én zijn sound is onmiskenbaar. Listen for yourself en drop by op zaterdag 28 oktober.

Let op: vooraf speelt Pi’erre Bourne in BIRD, we zien je graag wat eerder. 👋

View agenda

Have A Look At This

Friday 11 February

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Woensdag 21 april daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de harten van Noorse jazz-lovers met hun debuut Greta Stitz en inmiddels niet meer weg te denken uit de scene.

Tuesday 22 February

Moonchild

Ready to drift away from here? Join us op een wolk van spirituele jazz, uplifting grooves en dromerige melodieën op 22 februari bij Moonchild in LantarenVenster! Dit zwevende groovemonster heeft tours met o.a. Jill Scott, The Internet en Stevie Wonder achter hun naam staan en komen begin 2022 met een eigen albumrelease tour; Starfruit!

Sunday 27 February

Karsu

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis […]