fbpx

Thursday 28 October 2021

Book a table
Gratis

Grown George

Afteract

Start

22:00

Ticket prices

Free entrance

Gratis

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Maak kennis met de hiddin’ gem van Rotterdam: Grown George. Het multi-talent kwam de afgelopen jaren in meerdere internationale playlists terecht met harde tunes als ‘Lisp’ en ‘Crumbs’. Be ready: op donderdag 28 oktober dropt hij een hiphop-flavoured show in het café van BIRD.

Dit jaar was het dan eindelijk tijd om zijn langverwachte debuutalbum ‘’The Madness!’’ te releasen, waarin hij o.a. samenwerkte met Grammy genomineerde producer en recording artist Pyrex. De hardwerkende hiphopmachine heeft een stage presence als geen ander én zijn sound is onmiskenbaar. Listen for yourself en drop by op zaterdag 28 oktober.

Let op: vooraf speelt Pi’erre Bourne in BIRD, we zien je graag wat eerder. ?

View agenda

Have A Look At This

Sunday 01 September

Rogê

Hij is een voor Latin Grammy genomineerde en door Brazilian Music Awards bekroonde artiest, songwriter en componist en wordt beschouwd […]

Sunday 08 September

Porcelain id

Parels zijn zeldzaam en je zult moeite moeten doen om ze te vinden. Gelukkig komt België steeds met nieuwe parels, met als nieuwste Porcelain id Zondag 08 september komen ze naar V11 in Rotterdam!

Saturday 14 September

Pizza BIRD Rotterdam

De nacht van de Napolitaanse pizza

Ken je onze nacht van de Napolitaanse pizza al? Na vele uitverkochte edities organiseren we weer een Italiaanse nacht op zaterdag 14 september 2024.

Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere Napolitaanse pizza’s en Italiaanse hapjes voor de ultieme Italiaanse liefhebber. Je krijgt een welkomstdrankje, voorgerecht, 5 soorten Napolitaanse pizza’s shared dining en natuurlijk een heerlijke dessert. 

Naast heerlijk eten en goede wijn wordt de avond in BIRD begeleid door een fantastisch muzikale artiest. Een ticket is inclusief een prosecco als Welkomstdrankje, voorgerecht, diverse Napolitaanse pizza’s, Dessert (Italiaanse verrassing) en gratis entree voor de Afterparty!