fbpx

Thursday 28 April

Gerson Main

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 15.50 (pre-sale)
€ 16.00 (door)

Tickets

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Denk je bij het woord singer-songwriter nog steeds aan zo’n dude die op het strand gevoelig ‘Wonderwall’ op zijn gitaar tokkelt, terwijl de rest rondom het kampvuur wenst dat hij elders is (we all know this guy)? Dan is het nú het moment om deze gedachte bij te sturen. Enter Gerson Main. Zijn aanstekelijke liedjes gaan over twerkende meiden (en dat dat niet zo goed voelt), dorst in drank, veel drank, en dj’s die maar geen normale plaat opzetten. Donderdag 28 april staat het multitalent met een show in BIRD.

Interview

De Beste Slechtste Singer-Songwriter van Nederland

Collabo’s met Fresku? Hij woont nog bij zijn ma? Gerson geeft zichzelf wel héél erg bloot in dit interview.

View agenda

Have A Look At This

Sunday 30 January

Neal Francis at BIRD

Neal Francis

Put on your dancing shoes! Piano-prodigy Neal Francis komt zondag 30 januari met zijn ongekende New Orleans-ritmes, rock-‘n-roll en old-school-R&B-maar-in-een-nieuw-jasje-feel sounds naar BIRD!

Tuesday 22 February

Moonchild

Ready to drift away from here? Join us op een wolk van spirituele jazz, uplifting grooves en dromerige melodieën op 22 februari bij Moonchild in LantarenVenster! Dit zwevende groovemonster heeft tours met o.a. Jill Scott, The Internet en Stevie Wonder achter hun naam staan en komen begin 2022 met een eigen albumrelease tour; Starfruit!

Saturday 26 February

Joel Culpepper at BIRD

Joel Culpepper

London-based soul-searcher Joel Culpepper komt op zaterdag 26 februari naar BIRD en neemt mee: zijn James Brown-esque uithalen, een flinke […]