fbpx

Saturday 23 September 2023

FESTIVAL DOWNTOWN

Skatepark Stage hosted by BIRD

Start

Ticket prices

DWNTWN Weekender Passe-Partout: €35,- / Passe-Partout vrijdag/zaterdag: €25,-

Tickets

Festival Downtown is terug met een knaller op 22 en 23 september. Zet het in je agenda, want deze editie wil je niet missen. Festival Downtown zal op 8 verschillende locaties plaatsvinden. Festivalgangers de kans krijgen om verschillende muziekstijlen te ervaren op verschillende plekken in de stad. Ga met ons mee voor twee onvergetelijke dagen in het centrum van Rotterdam. Overdag gratis, ’s nachts goedkoop!

Festival Downtown x BIRD

Op zaterdag 23 september hosten wij bij het skatepark in West Blaak. Verwacht een indrukwekkende line-up van artiesten uit verschillende genres en landen. En als dat nog niet genoeg was, de stage is gratis te bezoeken! Dus come through en enjoy. We zien elkaar op het skatepark in West Blaak.

Line-up

ECHT! (BE) / ROLROLROL / IMAGINARIUM / BRINTEX COLLECTIVE / KOFI THE UNKNOWN

View agenda

Have A Look At This

Saturday 24 February

Frankie Stew and Harvey Gunn

Zaterdag 24 februari, it’s happening! Frankie Stew en Harvey Gunn rocken BIRD met hun dope hip-hop vibes en electronic beats.

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!

Wednesday 28 February

Bkk with live band

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers.Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Op woensdag 28 februari staat Bkk met zijn live band in BIRD!