fbpx

Saturday 23 September

FESTIVAL DOWNTOWN

Skatepark Stage hosted by BIRD

Start

Ticket prices

DWNTWN Weekender Passe-Partout: €35,- / Passe-Partout vrijdag/zaterdag: €25,-

Tickets

Festival Downtown is terug met een knaller op 22 en 23 september. Zet het in je agenda, want deze editie wil je niet missen. Festival Downtown zal op 8 verschillende locaties plaatsvinden. Festivalgangers de kans krijgen om verschillende muziekstijlen te ervaren op verschillende plekken in de stad. Ga met ons mee voor twee onvergetelijke dagen in het centrum van Rotterdam. Overdag gratis, ’s nachts goedkoop!

Festival Downtown x BIRD

Op zaterdag 23 september hosten wij bij het skatepark in West Blaak. Verwacht een indrukwekkende line-up van artiesten uit verschillende genres en landen. En als dat nog niet genoeg was, de stage is gratis te bezoeken! Dus come through en enjoy. We zien elkaar op het skatepark in West Blaak.

Line-up

ECHT! (BE) / ROLROLROL / IMAGINARIUM / BRINTEX COLLECTIVE / KOFI THE UNKNOWN

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 10 October

Immanuel Wilkins

Immanuel Wilkins

Op vrijdag 10 november staat altsaxofonist en componist Immanuel Wilkings, die een altosax bespeelt alsof het ademen is in BIRD.

Wednesday 11 October

Reuben James

Als je op zoek bent naar een avond vol muziek die je raakt, don’t miss out on Reuben James! Op woensdag 11 oktober staat hij in BIRD!

Sunday 15 October

BCUC

BCUC

Activistische psychedelica en plezierige afrobeat, dat is Bantu Continua Uhuru Consciousness, kortweg BCUC. Zie BCUC 15 oktober in BIRD!