fbpx

Wednesday 26 February 2020

Book a table
Gratis

BIRDsessions

Fast D

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Doe je mee?

Daniël Eskens introduceert zijn gloednieuwe band Fast D. Zijn trio mixt jazz met alternatieve pop- en clubtunes. Na jarenlange ervaring als bassist in talloze Nederlandse indie- en jazzbands, laat Daniël vanavond eindelijk zijn eigen werk horen. Inspiratie haalt hij uit de meest uiteenlopende artiesten: van Soulwax en Billy Strayhorn tot Leonard Cohen, Philip Glass en LCD Soundsystem.

Verwacht melodische popcomposities die overvloeien in dansbare West-Afrikaanse ritmes, ambient interludes en complexe harmonieën. Fast D neemt je met een overdosis aan energie mee op een levendige trip waar je niet snel onderuit komt. 

Line-up

Daniël Eskens: bass guitar & synthesizers

Dario Trapani: guitar

Jimmi Huenting: drums & session leader

View agenda

Have A Look At This

Thursday 30 June

Myles Sanko

Myles Sanko’s muziekstijl is funky, jazzy en heeft een vintage feel met een moderne twist. 30 juni speelt hij in BIRD!

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]