fbpx

Friday 26 May

360 Degrees

Dreamcastmoe

Start

23:00 - 04:00

Ticket prices

Pre-Sale €12,-

Tickets

Ready voor alleskunner Dreamcastmoe? Op vrijdag 26 mei komt deze Amerikaanse producer- en DJ met een kleurenpalet aan sounds naar de club van BIRD voor een nieuwe editie van 360 Degrees. Dreamcastmoe, afkomstig uit Washington DC, weet op een perfecte wijze r&b, funk, soul en hiphop met elkaar te vermengen zodat jouw voetjes van de vloer kunnen! 

Dreamcastmoe is het muziekproject van Davon Mason, en vermengt dromerige, soulvolle sounds met funk, hiphop en r&b. Hij heeft een maandelijke show op NTS, en steeds vaker weet hij de overstap naar Europa te maken. Afgelopen september was hij nog te gast op het MOMO Fabrique Festival in Rotterdam, en draaide hij in Radio Radio in Amsterdam. Aankomende zomer is hij te zien op Dekmantel Selectors in Kroatië, maar eerst zal hij naar onze club komen om tijdens 360 Degrees de zaal te vullen met zijn specifieke, kleurrijke sound. See you there guys. 

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 07 June

Deborah Slijkhuis

let the Healing begin

Op woensdag 07 juni staat Deborah Slijkhuis in BIRD op het podium. De Thema van de avond is: ‘let the Healing begin’

Thursday 08 June

Adi Oasis

Soul, funk, R&B: Adi Oasis is in vele genres thuis en haar veelzijdige sound reist de hele wereld over. Als […]

Wednesday 14 June

Gino-Cochise in BIRD

Gino-Cochise

Postponed – Het concert van Gino-Cochise op woensdag 14 juni is postponed. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. Geboren uit een kokosnoot […]