fbpx

Friday 26 May 2023

360 Degrees

Dreamcastmoe

Start

23:00 - 04:00

Ticket prices

Pre-Sale €12,-

Tickets

Ready voor alleskunner Dreamcastmoe? Op vrijdag 26 mei komt deze Amerikaanse producer- en DJ met een kleurenpalet aan sounds naar de club van BIRD voor een nieuwe editie van 360 Degrees. Dreamcastmoe, afkomstig uit Washington DC, weet op een perfecte wijze r&b, funk, soul en hiphop met elkaar te vermengen zodat jouw voetjes van de vloer kunnen! 

Dreamcastmoe is het muziekproject van Davon Mason, en vermengt dromerige, soulvolle sounds met funk, hiphop en r&b. Hij heeft een maandelijke show op NTS, en steeds vaker weet hij de overstap naar Europa te maken. Afgelopen september was hij nog te gast op het MOMO Fabrique Festival in Rotterdam, en draaide hij in Radio Radio in Amsterdam. Aankomende zomer is hij te zien op Dekmantel Selectors in Kroatië, maar eerst zal hij naar onze club komen om tijdens 360 Degrees de zaal te vullen met zijn specifieke, kleurrijke sound. See you there guys. 

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 29 May

NATHAN BADU

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 29 mei is het de beurt aan Nathan Badu!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Saturday 08 June

Burna boy vs rema

Let’s go! Zaterdag 8 juni at club BIRD Rotterdam: Burna boy vs Rema. 

Geniet en dans de hele nacht op de afro rhytms van Burna Boy en Rema (ook van artiesten als Oxlade, Wizkid, Omah Lay and many more!🔥