fbpx

Wednesday 31 May

Book a table
Gratis

Dishwasher_

BIRDSESSIONS

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Deze keer tijdens BIRDsessions: het Dishwasher_!

Dishwasher_ zijn de nieuwste discipelen van alweer een nieuwe golf van talent in de vruchtbare Belgische groove- en jazzscene. Het zou echter zonde zijn om hen te beperken tot een bepaalde muziekstijl. Sinds hun oprichting in 2019 experimenteert het Gentse trio met alle mogelijke genres zoals elektronische muziek, maar ook sporen uit (Midden-)Oosterse en Balkanmuziek, naast dance, hip-hop en zelfs metal, om een hedendaagse sound te creëren die ze nu met recht eigen kunnen noemen. Met hun gelijknamige debuutalbum, dat in april 2023 uitkomt via Sdban Ultra, sluiten ze een indrukwekkend eerste hoofdstuk af met een unieke en diverse maar coherente collectie groove-driven cuts.

Line-up:
Werend Van Den Bossche — Saxophone, synths, effects
Louise van den Heuvel — Electric bass
Arno Grootaers — Drums

View agenda

Have A Look At This

Thursday 08 June

Adi Oasis

Soul, funk, R&B: Adi Oasis is in vele genres thuis en haar veelzijdige sound reist de hele wereld over. Als […]

Wednesday 14 June

Gino-Cochise in BIRD

Gino-Cochise

Postponed – Het concert van Gino-Cochise op woensdag 14 juni is postponed. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. Geboren uit een kokosnoot […]

Saturday 17 June

The Grapevyne RNB & HipHop Classics Silent Disco

Stap in de Garden Of BIRD en laat je meeslepen in een reis vol met R&B en HipHop Classics uit de late 80’s, early 90’s en begin 00’s! Zet je headphones op en schakel tussen de 2 kanalen. Dans en zing mee onder de sterrenhemel!