fbpx

Wednesday 06 April 2022

Book a table
Gratis

BIRDSESSIONS

Crudo Collective

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Dit keer komen de muzikanten van Crudo Collective om de sessie te openen. Bereid je voor op soulful compositions, latin, en hip-hop.

Crudo, oftewel rauw in het Spaans, is een groep met getalenteerde muzikanten die vooral de grenzen weten op te zoeken. Soul, rap, latin, en jazz maken allemaal onderdeel uit van het repertoire. Woensdag 6 april staan ze in BIRD om de sessie te openen, dus join in en don’t forget to bring your instruments!

Line up:

Rap/Vox: Devón
Backing/Lead Vox: Jèryh Luz, Viviënne Preemen
Bass: Robert Smith
Keys: Niek Verloop
Percussion: Markus Benjamin
Drums: Siegfried Hart
Guitar: Noam Wallé

Session leader: Peter Somuah

View agenda

Have A Look At This

Friday 31 March

Mansur Brown

Mansur Brown is de definitie van een wonderkind: een klassiek geschoolde gitarist, curator en multidisciplinair kunstenaar wiens muziek een evenwicht […]

Saturday 01 April

Grand opening Garden of BIRD

It’s about time! Op zaterdag 1 april (geen grap) kun jij weer hangen in onze voortuin, Garden of BIRD, en trappen we het terrasseizoen af met een grand opening! Dit doen we met een all-star line-up aan DJ’s. Jij vult je buik met de lekkerste drinks & bites, en de DJ’s vullen de Garden met RnB, hiphop, soul en funky BIRD sounds.

Sunday 02 April

Sungazer

Het duo Sungazer staat op zondag 2 april 2023 in BIRD.