fbpx

Saturday 30 September 2023

Book a table
Sold Out

Cor

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Sold Out

Cor is een Nederlandse rapper van Rotterdamse bodem. Van raw bars en harde beats tot rustige en diepgaande lyrics; de MC heeft een eigenzinnige stijl waardoor hij tijdens een 101Barz sessie van Spow Business al snel naamsbekendheid kreeg en in 2020 een platencontract bij het label tekende. Op zaterdag 30 september staat Cor in BIRD! 

Cor heeft een bijzondere backstory; zo heeft hij zeven jaar van zijn leven achter de tralies doorgebracht waar hij ook zijn vriendin leerde kennen, een periode die de artiest heeft omgezet in inspiratie voor zijn muziek. Eerder kwam de rapper voorbij in een aflevering van het tv-programma Danny op Straat, waar hij vertelt over zijn verleden en hoe hij nu geniet van een rustiger leven als vader. Met zijn nieuwe album Met Liefde Uit De Wijk, geproduceerd door onder andere $hirak en Jimmy Huru, laat hij zien dat hij niet alleen als artiest, maar ook als mens is gegroeid. Zijn muziek staat symbool voor de keuzes die hij heeft gemaakt en de persoon die hij nu is. Cor hoopt met zijn nieuwe muziek ook anderen te inspireren om de juiste keuzes te maken. Definitely come and check him out en get inspired! 

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 26 June

Ronny deCarlo

Woensdag 26 juni verwelkomen we Ronny deCarlo! De Colombiaans/Nederlands Gitarist streeft naar een nieuw geluid dat soulful gitaarspel fuses met Hip Hop, EDM, film-muziek en videogame sounddesign. Je hoort invloeden van Funk, Fusion, 00โ€™s Boom Bap tot Nu-metal, Ennio Morriconeโ€™s Spaghettiwestern soundtracks en Bryson Tillerโ€™s Trapsoul in zijn geluid.

Friday 05 July

Beyonce vs. Rihanna

๐“‘๐“ฎ๐”‚๐“ธ๐“ท๐“ฌรฉ ๐“ฟ๐“ผ ๐“ก๐“ฒ๐“ฑ๐“ช๐“ท๐“ท๐“ช is back! Op vrijdag 5 juli is er weer een nieuwe editie tussen the Beyhive and the Navy in ๐˜ฝ๐™„๐™๐˜ฟ. Haal nu snel je tickets want hier wil je bij zijn! ๐ŸŽถโ 

Wednesday 10 July

The NEST vol. 3 Reunion

Remember The Nest vol. 3? In BIRDs sonische broeinest initiatief joinen upcoming talenten hun forces. Nu zijn ze terug voor een BIRDsession!