fbpx

Saturday 30 September

Book a table
Sold Out

Cor

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Sold Out

Cor is een Nederlandse rapper van Rotterdamse bodem. Van raw bars en harde beats tot rustige en diepgaande lyrics; de MC heeft een eigenzinnige stijl waardoor hij tijdens een 101Barz sessie van Spow Business al snel naamsbekendheid kreeg en in 2020 een platencontract bij het label tekende. Op zaterdag 30 september staat Cor in BIRD! 

Cor heeft een bijzondere backstory; zo heeft hij zeven jaar van zijn leven achter de tralies doorgebracht waar hij ook zijn vriendin leerde kennen, een periode die de artiest heeft omgezet in inspiratie voor zijn muziek. Eerder kwam de rapper voorbij in een aflevering van het tv-programma Danny op Straat, waar hij vertelt over zijn verleden en hoe hij nu geniet van een rustiger leven als vader. Met zijn nieuwe album Met Liefde Uit De Wijk, geproduceerd door onder andere $hirak en Jimmy Huru, laat hij zien dat hij niet alleen als artiest, maar ook als mens is gegroeid. Zijn muziek staat symbool voor de keuzes die hij heeft gemaakt en de persoon die hij nu is. Cor hoopt met zijn nieuwe muziek ook anderen te inspireren om de juiste keuzes te maken. Definitely come and check him out en get inspired! 

View agenda

Have A Look At This

Friday 08 December

Hunna Bird Call

De Black Soil Film Festival Closing Party geven we geheel in HUNNA-stijl in BIRD, Rotterdam. Zorg dat je erbij bent op 8 december.

Sunday 31 December

BIRD NYE: LOVE AFFAIR

Kom NYE met ons vieren in BIRD! Over precies twee maanden is het alweer tijd voor het nieuwe jaar. Out with the old in with the new NYE 2023: Love Affair 31 december at BIRD, met alle sounds die je van BIRD mag verwachten.

Kom in zaal 1 dansen op eighties, nineties en zeroes classics, hosted bij Back and Forth. In zaal 2 is het aan FEEL om de ruimte te vullen met de beste Afro sounds. Last but not least een silent disco, hosted bij ons eigen BIRD Beats! Mis het niet.

Saturday 06 January

Bad Habits, Good Intentions

2023 was Better Together! Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder jullie en daarom heffen wij zaterdag 6 januari graag samen het glas op nog meer guilty pleasures en hoopvolle muzikale beloften in 2024 🥂 It’s a LOVE AFFAIR!