fbpx

Sunday 01 October 2023

Gratis

Closing party Garden of BIRD “de Container sale”

at Garden of BIRD

Start

16:00

Ticket prices

Gratis

Aan al het goede komt een einde… Daarom sluiten wij op zondag 1 oktober na een fantastisch zomerseizoen de deuren van Garden of BIRD. Met muziek van onze Garden-dj’s, een goed glas wijn of een cocktail, een pizza uit de houtoven en natuurlijk met jullie!

Om het afscheidsfeest wat te verzachten verkopen we onze container helemaal leeg en zijn alle cocktails € 5,- en bier en fris € 2,50  (op = op).

Insider tip

Op zondag 1 oktober start Happy Hour van 16.00 tot 19.00 uur. De prijzen?
• cocktails € 5,- (selectie)
• bier en fris € 2,50 (tap, selectie)

View agenda

Have A Look At This

Friday 21 June

Gayance x Rahaan

Gayance, een jazzy house dj die al 10 jaar verschillende zalen uitverkoopt. Rahaan staat bekend om zijn funky en soulvolle house en disco sound.

Wednesday 26 June

Ronny deCarlo

Woensdag 26 juni verwelkomen we Ronny deCarlo! De Colombiaans/Nederlands Gitarist streeft naar een nieuw geluid dat soulful gitaarspel fuses met Hip Hop, EDM, film-muziek en videogame sounddesign. Je hoort invloeden van Funk, Fusion, 00’s Boom Bap tot Nu-metal, Ennio Morricone’s Spaghettiwestern soundtracks en Bryson Tiller’s Trapsoul in zijn geluid.

Saturday 29 June

New Orleans Soul Food Night

We brengen een eerbetoon aan de swingende soulfoodkeuken van New Orleans met live-muziek, hurricane cocktails, een zinderende afterparty en natuurlijk de beste soulfoodklassiekers.