fbpx

Sunday 01 October

Gratis

Closing party Garden of BIRD “de Container sale”

at Garden of BIRD

Start

16:00

Ticket prices

Gratis

Aan al het goede komt een einde… Daarom sluiten wij op zondag 1 oktober na een fantastisch zomerseizoen de deuren van Garden of BIRD. Met muziek van onze Garden-dj’s, een goed glas wijn of een cocktail, een pizza uit de houtoven en natuurlijk met jullie!

Om het afscheidsfeest wat te verzachten verkopen we onze container helemaal leeg en zijn alle cocktails € 5,- en bier en fris € 2,50  (op = op).

Insider tip

Op zondag 1 oktober start Happy Hour van 16.00 tot 19.00 uur. De prijzen?
• cocktails € 5,- (selectie)
• bier en fris € 2,50 (tap, selectie)

View agenda

Have A Look At This

Friday 08 December

Hunna Bird Call

De Black Soil Film Festival Closing Party geven we geheel in HUNNA-stijl in BIRD, Rotterdam. Zorg dat je erbij bent op 8 december.

Sunday 31 December

BIRD NYE: LOVE AFFAIR

Kom NYE met ons vieren in BIRD! Over precies twee maanden is het alweer tijd voor het nieuwe jaar. Out with the old in with the new NYE 2023: Love Affair 31 december at BIRD, met alle sounds die je van BIRD mag verwachten.

Kom in zaal 1 dansen op eighties, nineties en zeroes classics, hosted bij Back and Forth. In zaal 2 is het aan FEEL om de ruimte te vullen met de beste Afro sounds. Last but not least een silent disco, hosted bij ons eigen BIRD Beats! Mis het niet.

Saturday 06 January

Bad Habits, Good Intentions

2023 was Better Together! Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder jullie en daarom heffen wij zaterdag 6 januari graag samen het glas op nog meer guilty pleasures en hoopvolle muzikale beloften in 2024 🥂 It’s a LOVE AFFAIR!