fbpx

Saturday 28 November 2020

Sold Out

Filmdiner op je eigen bank

Cinema Culinair

The Hundred-Foot Journey

Start

Zaterdagmiddag 28 november van 15.00 - 18.00 uur ophalen bij BIRD

Ticket prices

Take away diner: €39,95 p.p [7-gangen]

Sold Out

Op 12 december plannen we een extra editie! Klik hier voor alle info.

Cinema Culinair keert weer terug! Deze editie check je het culinaire sprookje, The Hundred-Foot Journey. It’s simple; je proeft letterlijk wat je ziet in de film. Onze chefkok Martin levert de gerechten genummerd bij je aan. Jij streamt de film thuis, doet de finishing touch en smult van jouw Franse en Indiase 7-gangen diner!

De film

The Hundred-Foot Journey is een culinair sprookje met Helen Mirren en overheerlijke gerechten als hoofdrol. In een idyllisch Frans dorpje woedt een strijd tussen een Frans en een Indiaas restaurant. Zoals in alle films komt ook hier liefde om de hoek kijken, dit keer de liefde voor eten! Het is een film die je niet alleen moet zien, maar ook moet ruiken en proeven en daar krijg je met Cinema Culinair de uitgelezen kans voor. Pittoresk, romantisch en culinair vuurwerk.

Het menu

Verwacht een geweldige mix van de Franse en Indiase keuken. Zo laat onze chefkok Martin je proeven van amuses-bouches apéritif, pittige Indiase tomatensoep, tahoe curry met linzen en naan, heerlijke snoekbaars, rouleau van duif en eend met truffel, boeuf bourguignon en een tarte aux fruits als toetje. Om je vingers bij af te likken!

Let op: Heb je een allergie? No worries, neem contact op met Cinema Culinair via info@cinemaculinair.nl. Afhalen kan op zaterdagmiddag 28 november van 15.00 – 18.00 bij BIRD (Raampoortstraat, 24). Het aantal bestellingen is beperkt (op = op).

View agenda

Have A Look At This

Saturday 06 February

Cinema Culinair

Een nieuwe editie van Cinema Culinair! Dit keer met heerlijke dishes uit de moderne Franse keuken. Met de culinaire filmclassic […]

Saturday 06 February

BIRD’s Take Away

Ook BIRD heeft het zwaar en moet door de nieuwe maatregelen gedwongen de deuren sluiten. Daarom brengen we BIRD’s take […]

Sunday 14 March

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!