fbpx

Saturday 12 December 2020

Sold Out

Filmdiner op je eigen bank

Cinema Culinair

The Hundred-Foot Journey

Start

Zaterdagmiddag 12 december van 15.00 - 18.00 uur ophalen bij BIRD

Ticket prices

Take away diner: €39,95 p.p [7-gangen]

Sold Out

Dit event is uitverkocht. Een nieuwe editie van Cinema Culinair staat gepland op 9 januari

Deze editie check je het culinaire sprookje, The Hundred-Foot Journey. It’s simple; je proeft letterlijk wat je ziet in de film. Onze chefkok Martin levert de gerechten genummerd bij je aan. Jij streamt de film thuis, doet de finishing touch en smult van jouw Franse en Indiase 7-gangen diner!

De film

The Hundred-Foot Journey is een culinair sprookje met Helen Mirren en overheerlijke gerechten als hoofdrol. In een idyllisch Frans dorpje woedt een strijd tussen een Frans en een Indiaas restaurant. Zoals in alle films komt ook hier liefde om de hoek kijken, dit keer de liefde voor eten! Het is een film die je niet alleen moet zien, maar ook moet ruiken en proeven en daar krijg je met Cinema Culinair de uitgelezen kans voor. Pittoresk, romantisch en culinair vuurwerk.

Het menu

Verwacht een geweldige mix van de Franse en Indiase keuken. Zo laat onze chefkok Martin je proeven van amuses-bouches apéritif, pittige Indiase tomatensoep, tahoe curry met linzen en naan, heerlijke snoekbaars, rouleau van duif en eend met truffel, boeuf bourguignon en een tarte aux fruits als toetje. Om je vingers bij af te likken!

Let op: Heb je een allergie? No worries, neem contact op met Cinema Culinair via info@cinemaculinair.nl. Afhalen kan op zaterdagmiddag 12 december van 15.00 – 18.00 bij BIRD (Raampoortstraat, 24). Het aantal bestellingen is beperkt (op = op).

View agenda

Have A Look At This

Thursday 22 December

Michelle David & The True-tones in LantarenVenster

Michelle David & The True-tones

Michelle David & The True-tones laten je de rauwe kracht van gospel en soul voelen. Hun muziek gaat van Mali in West-Afrika naar de Cariben, en dan door naar New Orleans en naar de Mississippi Delta Blues.

Saturday 26 November

Ondara

Ready to get folked? De Minneapolis-based singer-songwriter Ondara komt naar Rotterdam! In 2019 gooide de zanger hoge ogen met zijn debuutalbum Tales of America. Zaterdag 26 september brengt het Tiny Desk-wonder zijn gevoelige folk-rock én een nieuw album naar BIRD.

Sunday 26 February

cktrl (WEB)

cktrl

Zaterdag 22 oktober staat Ghost-Note in BIRD. Deze sound-explosie wordt aangedreven door Snarky Puppy’s multi-Grammy-winning en badass-percussie-duo Robert “Sput” Searight en Nate Werth.