fbpx

Saturday 12 December 2020

Sold Out

Filmdiner op je eigen bank

Cinema Culinair

The Hundred-Foot Journey

Start

Zaterdagmiddag 12 december van 15.00 - 18.00 uur ophalen bij BIRD

Ticket prices

Take away diner: €39,95 p.p [7-gangen]

Sold Out

Dit event is uitverkocht. Een nieuwe editie van Cinema Culinair staat gepland op 9 januari

Deze editie check je het culinaire sprookje, The Hundred-Foot Journey. It’s simple; je proeft letterlijk wat je ziet in de film. Onze chefkok Martin levert de gerechten genummerd bij je aan. Jij streamt de film thuis, doet de finishing touch en smult van jouw Franse en Indiase 7-gangen diner!

De film

The Hundred-Foot Journey is een culinair sprookje met Helen Mirren en overheerlijke gerechten als hoofdrol. In een idyllisch Frans dorpje woedt een strijd tussen een Frans en een Indiaas restaurant. Zoals in alle films komt ook hier liefde om de hoek kijken, dit keer de liefde voor eten! Het is een film die je niet alleen moet zien, maar ook moet ruiken en proeven en daar krijg je met Cinema Culinair de uitgelezen kans voor. Pittoresk, romantisch en culinair vuurwerk.

Het menu

Verwacht een geweldige mix van de Franse en Indiase keuken. Zo laat onze chefkok Martin je proeven van amuses-bouches apéritif, pittige Indiase tomatensoep, tahoe curry met linzen en naan, heerlijke snoekbaars, rouleau van duif en eend met truffel, boeuf bourguignon en een tarte aux fruits als toetje. Om je vingers bij af te likken!

Let op: Heb je een allergie? No worries, neem contact op met Cinema Culinair via info@cinemaculinair.nl. Afhalen kan op zaterdagmiddag 12 december van 15.00 – 18.00 bij BIRD (Raampoortstraat, 24). Het aantal bestellingen is beperkt (op = op).

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 05 April

Benny sings

Benny Sings

Sold-out shows in Parijs, New York, Londen en Tokyo. Next stop: Rotterdam! Amsterdam-based beat-guru en songwriter Benny Sings staat woensdag 05 april in Maassilo. Benny bouwt al jaren aan zijn eigen muzikale universum waarin waarin soul, jazz, pop, hiphop en R&B op organische wijze samensmelten.

Saturday 01 April

Grand opening Garden of BIRD

It’s about time! Op zaterdag 1 april (geen grap) kun jij weer hangen in onze voortuin, Garden of BIRD, en trappen we het terrasseizoen af met een grand opening! Dit doen we met een all-star line-up aan DJ’s. Jij vult je buik met de lekkerste drinks & bites, en de DJ’s vullen de Garden met RnB, hiphop, soul en funky BIRD sounds.

Saturday 17 June

wiki

WIKI

Rapper Wiki is niet meer weg te denken uit de underground rapscene. Zaterdag 17 juni brengt Wiki zijn effortless flow en dusty-sampled-based beats naar BIRD!