fbpx

Saturday 29 June

New Orleans Soul Food Night

Start

19:30

Ticket prices

€47,50 (Ticket voor het avondprogramma is inclusief shared diner + welkom cocktail, live muziek en afterparty)

Tickets

We brengen een eerbetoon aan de swingende soulfoodkeuken van New Orleans met live-muziek, hurricane cocktails, een zinderende afterparty en natuurlijk de beste soulfoodklassiekers.

Bij binnenkomst word je ondergedompeld in Mardi Gras magie: kralen, tarot, en dominospellen. Aan lange tafels word er Boudain, Hurricanes en Gumbo geserveerd, terwijl de charismatische Master of Ceremonie met strakke hand, zorgt voor de juiste mix van muziek, drank en verleiding. Na afloop, dans je de calorieën eraf met Cabbage Alley en DJ Soul Dandy Dave.

Je ticket voor het avondprogramma is inclusief shared diner + welkom cocktail, live muziek en afterparty. Er zijn ook tickets verkrijgbaar voor alleen de afterparty vanaf 23u

Het wordt een vlezige avond maar als je vegetarisch wil eten kun je vooraf mailen naar info@bird-rotterdam.nl.

Line-up
Live on stage: Cabbage Alley

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 29 May

NATHAN BADU

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 29 mei is het de beurt aan Nathan Badu!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.