fbpx

Saturday 01 May

Filmdiner op je eigen bank

Cinema Culinair

BURNT

Start

Zaterdagmiddag 1 mei van 15.00 - 18.00 uur ophalen bij BIRD

Ticket prices

Take away diner: €39,95 p.p [7-gangen]

Tickets

De vorige editie met de film Burnt is uitverkocht, daarom plakken we er op 1 mei een extra editie aan vast! Met heerlijke dishes uit de moderne Franse keuken. Met de culinaire filmclassic ‘Burnt’ (inclusief all-star cast, hallo, Bradley Cooper), is het gegarandeerd smullen van een 7-gangendiner.

Klik hier voor Cinema Culinair op zaterdag 22 mei met de film Chef.

De film

Een arrogante chef, gespeeld door Bradley Cooper, heeft het ooit verbruid in de keukenwereld van Parijs en komt na jaren boetedoening aan in London om een derde Michelinster te veroveren. Dat gaat echter niet zomaar. Hij uit zijn frustraties op een Gordon Ramsay manier: vloeken en smijten met borden. De film gaat over zijn terugkeer naar de normale wereld en naar enige menselijkheid in zijn bestaan. Een sterrencast vol met sympathieke tegenspelers (Daniel Brühl, Omar Sy, Matthew Rhys) en de gerechten zijn werkelijk fan-tas-tisch.

Het menu

Verwacht overheerlijke dishes uit de moderne Franse keuken. Zo laat onze chef Martin je o.a. proeven van pasta cacio e pepe, tarbot, ispahan taart, biefstuk en als toetje een zoete tamagoyaki to top it off!

Let op: Heb je een allergie? No worries, neem contact op met Cinema Culinair via info@cinemaculinair.nl. Afhalen kan op zaterdagmiddag 1 mei 2021 van 15.00 – 18.00 bij BIRD (Raampoortstraat, 24). Het aantal bestellingen is beperkt (op = op).

Support BIRD

Je hebt de borden van ‘’Horecamakelaardij Rutte & De Jonge’’ misschien al zien hangen bij BIRD. BIRD is inmiddels al maanden praktisch gesloten: geen clubavonden, geen live muziek en een groot deel van de tijd ook geen horeca. Dit zorgt ervoor dat we een miljoen euro aan omzet missen, terwijl onze vaste lasten en onderhoudskosten gewoon doorlopen. We need your support!

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 28 July

Live BBQ Battle Fishy Business

Na de zeer succesvolle edities van vorig jaar, komt BIRD terug met de Live BBQ Battle! Op 28 juli gaan […]

Tuesday 14 December

Spinvis at De Doelen

Spinvis

Singer-songwriter extraordinaire Spinvis komt Rotterdam! Dinsdag 14 december presenteert de woordkunstenaar zijn sonische hersenspinsels in Theater Rotterdam.

Sunday 24 October

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]